Obgrljen gustom borovom šumom koja pruža apsolutni mir, izdignut iznad samoga plavog Jadrana u kojega pogled budi maštu te smješten u neposrednoj blizini prelijepih i svjetski poznatih breljanskih plaža – idealno je mjesto za odmor iz snova. Ime mu je Sunčeva Postelja. Ovaj zadivljujući aparthotel, ne tako davno izgrađen, a već široko poznat i mnogim dragim gostima omiljen, rezultat je ambiciozne vizije njegova vlasnika zahvaljujući kojoj mnogobrojni turisti iz cijelog svijeta uživaju u jedinstvenom doživljaju Jadrana i rado mu se vraćaju.

Čitatelji koji se jave za rezervaciju smještaja u aparthotelu Sunčeva Postelja upitom kod Business Magazinea ostvaruju popust od 20% na noćenja u raspoloživim smještajnim jedinicama.

Luksuzni apartmani

Aparthotel Sunčeva Postelja broji 12 smještajnih jedinica, od čega su čak polovica luksuzni apartmani s panoramskim pogledom na more s čijih balkona pogled oduzima dah i daje osjećaj kao da Vam je cijeli Jadran s otocima na samom dlanu. Ostalih šest smještajnih jedinica su većinom studio apartmani i dvokrevetna soba iz kojih ćete također moći uživati u ljepotama Jadranskog mora na kojega ćete imati bočni pogled.

Posebno ćemo izdvojiti luksuzne apartmane koji nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Svaki je raspoređen na način da ima veliki dnevni boravak s kaučem na razvlačenje, SAT TV te dodatnim velikim balkonom s panoramskim pogledom na more i odvojenu spavaću sobu s velikom kupaonicom sa balkonom iz koje se također pruža panoramski pogled na more. Kuhinja je potpuno opremljena, a u sklopu nje je blagovaonica. Luksuzni apartman može smjestiti dvije odrasle osobe, dvoje djece te dječji krevetić.

Koji god apartman ili sobu da izaberete, jedno je sigurno – uživat ćete u udobnosti i dizajnu interijera te nećete ostati zakinuti za pogled koji će vam zasigurno ostati urezan u pamćenju.

U sastavu ovog prekrasnog breljanskog aparthotela nalaze se još i hotelski restoran i caffe bar Delicia te wellness i fitness prostor namijenjen gostima, a pred samim hotelom nalaze se prekrasne plaže od kojih je jedna proglašena jednom od najljepših plaža u Europi. Također, pred hotelom sa sjeverne strane, uz samu cestu, nalazi se i parking.

Zamislite sljedeće: u raznovrsnom i bogato pripremljenom doručku na bazi švedskog stola uživate na terasi restorana i ispijate svoju jutarnju kavu, a pritom gledate u more, promatrate niske letove galeba i kako domaći ribari u svojim čamcima veslaju prema svojim mrežama te istovremeno osluškujete buđenje prirode. Nije nezamislivo, dapače, sve to omogućava Vam terasa hotelskog restorana i caffe bara Delicia.

Wellness ponuda

U teretani hotelskog fitnes kutka omogućeno je svim gostima hotela besplatno i vremenski neograničeno korištenje svih sprava za vježbanje. U wellness kutku možete uživati u raznovrsnoj ponudi masaža i drugih tretmana tijela, lica, ruku i nogu, a za sve one kojima visoke ljetne temperature nisu dovoljne na raspolaganju je i sauna.

Pred samim hotelom nalazi se privatna plaža od koje Vas dijeli svega nekoliko koraka. Kao gost hotela na njoj možete besplatno koristiti ležaljke koje Vas tamo dočekuju, dok u vlastitim kabinama imate suncobrane i prostirke za ležaljke. Također, u kabinama možete ostaviti i vlastite stvari za plažu kako biste si olakšali i izbjegli konstantno prenošenje istih na relaciji apartman-plaža.

Na recepciji hotela možete dogovoriti transfere, razne izlete, izlete brodom, najam čamaca i glisera, rafting i još mnogo toga kod hotelskih partnera, dok sam hotel iznajmljuje vlastite bicikle i SUP-ove. Također, svi gosti željni intelektualnih aktivnosti mogu slobodno na recepciji posuditi knjige koje su dostupne na više svjetskih jezika ili šahovsku ploču sa figurama te zaigrati šah.

Ukoliko Vam se ovaj opis čini suviše nadrealnim i utopijskim, slobodno otiđite na lice mjesta i uvjerit ćete se da ništa nije pretjerano. Uvijek nasmijano i ljubazno osoblje aparthotela Sunčeva Postelja dočekat će Vas širokih ruku i biti Vam na raspolaganju sva 24 sata dnevno.

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here