Završio se Sarajevo Film Festival, uskoro je kraj ljeta i sezone godišnjih odmora i sada kada ste odmorni, vrijeme je za biznis. Predlažemo Vam da iskoristite mogućnost kupovine doma na moru i Novu godinu, ali i sve druge praznike i slobodne trenutke provedete u SVOM domu na obali mora.

Destinacija koju Vam predlažemo je Alanja ili možda Mersin, gradovi sa 360 sunčanih dana, 360 otvorenih opcija sunca, mora i plaže.

Kupovinom nekretnine u Turskoj dobijate ne samo dom za odmor, već i stalni izvor prihoda i profit.

Zera Homes je pouzdan partner s dugogodišnjim iskustvom i besprijekornom reputacijom. Postavši naš klijent, steći ćete prijatelje koji će Vam pomoći tokom procesa adaptacije.

Izborom kompanije Zera Homes Alanja ne dobijate samo poslovnog partnera dobijate prijatelja i strateškog partnera u biznisu.

Stoga, hajde da definišemo ciljeve: Zašto investirati u nekretnine?

Ulaganje u nekretnine je prilično ozbiljan korak. Zahtijeva vrijeme = novac ali… Vaše je samo da kliknete na www.zerahome.com/bs i da nam kažete svoje želje, a mi ćemo za Vas pronaći idealnu investiciju i završiti sve u Vaše ime.

Budući da smo i sami investitori, imamo mogućnost da našim kupcima omogućimo otplatu na rate: za prvu ratu je dovoljno 35 posto cijene stana, zatim se ostatak proporcionalno dijeli na unaprijed određeni period. Ovo pomaže da se prevaziđe psihološka barijera plaćanja cjelokupnog iznosa odjednom, a naravno otplata na rate je povoljnija.

Prilikom Vašeg narednog dolaska jedina „obaveza“ je da raspakujete Vaše kofere i uživate.

A ako ipak želite investirati i ostvariti profit od 25 posto ili čak 50 posto predlažemo Vam naše projekte u izgradnji: Ze-Ra, Nautilus, StarFish:

ZE-RA

Moderan komforan kompleks bit će izgrađen u najpopularnijem području Mahmutlara. Ukupna građevinska površina iznosi 1287 m².

Kompleks se sastoji od 2 stambena bloka i 36 stanova: 1+1 stanovi 45-63 m² i 2+1 dvoetažni stanovi 81-84 m²

Infrastruktura ZE-RA kompleksa: bazen, hamam, fitnes, video nadzor, igraonica, igralište, prostor za rekreaciju, garaža, jacuzzi, bilijar…

Početak/završetak izgradnje: decembar 2021. – mart 2023.

NAUTILUS

Moderan komforan kompleks bit će izgrađen u popularnijem području Demirtaš. Ukupna građevinska površina iznosi 2200 m2.

Kompleks se sastoji od 1 stambenog bloka i 40 stanova:1+1 stanovi 44 m² i 2+1dvoetažni stanovi 81m²

Infrastruktura Nautilus kompleksa: otvoreni bazen sa aquaparkom,zatvoreni bazen, hamam, sauna, fitnes, video nadzor, igraonica…

Početak/završetak izgradnje: juni 2022. – decembar 2023.

STARFISH

I kao šlag na tortu njegovo visočanstvo STARFISH preuzima glavnu ulogu.

Moderan komforan kompleks bit će izgrađen u popularnijem području Demirtaš. Ukupna građevinska površina iznosi 1287 m2, 2000 metara od mora, sa širokom južnom orijentacijom.

Starfish se ističe svojom lokacijom i karakteristikama.

Kompleks se sastoji od 1 stambenog bloka i 81 stanova: 1+1 (40 m2), 2+1 dupleks sa privatnim bazenom i baštom (61.5 – 80 m2), 2+1 sky dupleks (75.5 – 85.5 m2)

Infrastruktura kompleksa: otvoreni bazen sa aquaparkom, zatvoreni bazen, hamam, sauna, kino dvorana, fitnes, video nadzor, igraonica, igralište, prostor za rekreaciju, jacuzzi, bilijar, parking, zimska bašta, voćnjak…

Početak/završetak izgradnje: juli 2022. – decembar 2023.

Karakteristike svih naših stanova:

čelična ulazna vrata, unutrašnja vrata u skladu sa konceptom, kuhinjski set sa granitnom radnom površinom, kupaonski setovi, vodovodna instalacija, kablovska TV, PVC prozori sa dvostrukim staklom i balkonska vrata, spot i LED rasvjeta.

Pratite nas i ostanite sa nama…
U sljedećem Business Magazineu predstavljamo
dva naša nova projekta Stingray i Babylon city.

Čekamo vas u Alanji i Mersinu, vaš Zera Homes tim!!!

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here