Tačno na 90-godišnji jubilej ujedinjenja kompanija Audi, DKW, Horch i Wanderer, koje su oformile AUTO UNION, preteču današnjeg brenda AUDI, te na sedmu godišnjicu poslovanja Porsche Bosne i Hercegovine, Audi BiH je predstavio svoj do sada najsnažniji model.

„Audi RS e-tron GT je novi sportski coupe s četvero vrata sa kojim se upotpunjava već široka lepeza modela“, sa ponosom ističe Miran Stambol, brend menadžer marke AUDI u BiH.

Audi trenutno drži veoma jaku poziciju na tržištu i na dobrom smo putu da u ovoj veoma izazovnoj godini ostvarimo rekordnu prodaju vozila. Potražnja je velika, te na nekim modelima nadilazi mogućnosti opskrbe. Oduševljenje naših klijenata je veće nego ikad, a naša snaga je u raznovrsnosti modela, izrazito poželjnom i progresivnom brendu, našoj prodajno-servisnoj mreži, te cijelom timu ljudi koji  brine o tome da naši kupci dobiju najbolju uslugu. Premium mobilnost je naša vodilja a sa impresivnim  e – tron GT modelom nadmašeno je sve do sada viđeno u segmentu Audijevih sportskih automobila. Audi e – tron GT je u pravom trenutku stigao na naše tržište  i sa velikim nestrpljenjem smo čekali da  isprobamo njegove performanse na terenu  bosanskohercegovačkih Dinarida.  Testirajući električni quattro pogon u vrlo zahtjevnom okruženju  uvjerili smo se da quattro nove generacije u potpunosti opravdava svoje legendarno naslijeđe.

Nakon intenzivnog iskustva dvodnevne vožnje na južnoj strani Bjelašnice, zelenoj strani Visoćice i u podnožju vrha Puzim, čiji teren  savršeno odgovara robusnom karakteru brenda Audi, naše tragove zameli su vjetar i ljetna kiša, a sa karbonski neutralnim pogonom ostavili smo za sobom netaknutu prirodu.

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here