Investicijska kompanija XYLLION postala član Američke trgovačke komore

Jačanje investicijskog poslovanja u BiH

89

Investicijska kompanija XYLLION, vlasnik projekta ROOF GARDENS,  pridružila se zajednici Američke trgovačke komore u BiH, AmCham, te na taj način još jednom potvrdila opredjeljenost da kroz svoje djelovanje utiče na cjelokupan poslovni ekosistem BiH.

“XYLLION, iako relativno mlada investicijska kompanija, svojom vizijom želi inspirisati okruženje u kojem radimo, te nas raduje da smo se pridružili AmCham BiH zajednici koja njeguje iste vrijednosti i ide prema istom cilju. Sigurni smo da samo zajedničkim radom sa drugim renomiranim kompanijama članicama možemo kreirati značajne aktivnosti i unaprijediti poslovno okruženje u kojem djelujemo. Jedan od ciljeva nam je da kroz ovu saradnju budemo pioniri u pronalaženju novih, fleksibilnijih i prihvatljivijih izvora finansiranja, te na taj način omogućimo kvalitetnije i efikasnije finansiranje velikih projekata. Uz podršku AmCham-a radit ćemo na konkretnim prijedlozima na temu pravne legislative koja će omogućiti da investicijsko poslovanje postane jednostavnije i atraktivnije”, istakao je ovom prilikom Berin Alagić, direktor kompanije.

Strateškim partnerstvom sa AmCham-om, XYLLION nastoji zajednici donijeti novi standard u poslovanju kada su u pitanju investicijske kompanije, te kao prva članica iz ove oblasti doprinijeti razvoju i jačanju investicijskih potencijala BiH kreirajući tako platformu i za druge slične kompanije da se uključe i zajedničkim djelovanjem kreiraju pozitivni ambijent.

XYLLION je investicijska kompanija nastala s idejom podizanja standarda i pokretanja pozitivnih promjena u okruženju. Kroz svoje djelovanje XYLLION tim prepoznaje i kreira prilike za ulaganje, razvija ih kroz jedinstvene koncepte i sistemski realizuje, kako bi u konačnici ostvarili trajni cilj, generisanje novih vrijednosti za kompaniju, partnere i širu zajednicu.

Kao vlasnik jedinstvenog stambeno-poslovnog kompleksa ROOF GARDENS na Trebeviću i koz upravljanje tehnološkim centrom Greenpark, XYLLION donosi novi koncept poslovnih i društvenih susreta i evoluciju gradskog života.

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here