Vrijeme je za uređenje ugostiteljskih ljetnih bašti

Dizajniran za tržište ugostiteljskih objekata, namještaj brenda Siesta zahvaljujući izdržljivim materijalima od kojih je izrađen kao i modernom i elegantnom dizajnu, s nebrojenim varijantama boja, savršeno se uklapa u svaki unutrašnji ili vanjski prostor. Pripremila: Mirela Haskić-Suša

221

Proljeće je stiglo i vrijeme je da vlasnici ugostiteljskih objekata preurede i osvježe svoje bašte modernim i kvalitetnim namještajem. Pravo mjesto za pronalazak ovakvog namještaja, koji će zasigurno privući domaće goste, ali i strane turiste je kompanija FEF Export Import doo Sarajevo, autorizovani dealer Herman Millera, ali i ekskluzivni distributer brenda Siesta kompanije  ISILPLAST AS. Siesta nudi iznimno široku paletu proizvoda za unutarnje i vanjske prostore, s nebrojenim varijantama boja, s plastičnim materijalima poput poliproplena i staklenih vlakana usklađenih s drvetom ili metalom ili najnovijim trendovima poput prozirnog polikarbonata ili sjajnog PA6 najlona, ​​s jakim tehničkim karakteristikama koje daju proizvod neponovljivih kvaliteta kao što su mekoća, neprozirnost, fleksibilnost i otpornost na atmosferske uticaje. Svi artikli Siesta Exclusive su certificirani CATAS: italijanski institut za certifikaciju, istraživanje i ispitivanje u sektoru opremanja, centar izvrsnosti za istraživanje i industrijsku analizu. Donosimo vam nekoliko modela stolica koje će se sigurno savršeno uklopiti u svaki prostor.

Elegancija i izdržljivost

Oduvijek je briga o detaljima u svim artiklima Siesta Exclusive na prvom mjestu, a u Rattan liniji to posebno dolazi do izražaja. ARUBA je šarmantna fotelja koja se može pohvaliti  velikom udobnošću. Obilježena zaobljenim linijama, ARUBA daje eleganciju i ekskluzivnost u svakom okruženju. Iznimno robusna, ARUBA fotelja je zapravo dizajnirana posebno za ugostiteljsko tržište, gdje je intenzivna upotreba namještaja česta i gdje mora biti zagarantirana dugotrajnost. Fotelja je izrađena od polipropilenske smole, vrlo otporne i ojačane staklenim vlaknima. Opremljena je tretmanom protiv atmosferskih agensa i UV zraka. Dostupna je u tri boje-bijeloj, smeđoj i tamno sivoj.

ARUBA je šarmantna fotelja koja se može pohvaliti velikom udobnošću

SKY LOUNGE je stolica čije je sjedalo izrađeno od polipropilena koji se može reciklirati i nogama ojačanim staklenim vlaknima. Stolica zaokruženih i elegantnih linija, sposobna je pronaći široku primjenu u bilo kojem kontekstu, unutrašnjem i vanjskom, kako u privatnom prostoru, tako i u ugostiteljskim objektima – od kuhinje do terase, od šarenog bara do trendi lokala. Stolica je izrađena od polipropilena ojačanog staklenim vlaknima uz pomoć najnovije generacije tehnologije zračnog oblikovanja. Također je opremljena zaštitom od atmosferskih agensa i UV zaštitom od sunčevih zraka kako bi se izbjegla moguća promjena boje. Dostupan je i SKY PRO model koji se može složiti. Kolekcija SKY također uključuje stolić za kafu, dizajniran da savršeno odgovara stilskoj silueti stolice. Ovu stolicu možete kupiti u šest različitih boja: bijeloj, crnoj, tamno sivoj, žutoj, crvenoj i taupe koje će se savršeno uklopiti u svaki ambijent.

SKY stolica zaokruženih i elegantnih linija za široku primjenu

Zanimljiv dizajn CRYSTAL stolice zasigurno će provući posjetitelje koji će ovog proljeća i ljeta tražiti osvježenje u baštama ugostiteljskih objekata. Izrađena  je od polikarbonata plinskim kalupljenjem druge generacije. Kao i sve prethodne i ova stolica je otporna na ogrebotine i opremljena tretmanom za zaštitu od UV zraka.

Zanimljiv dizajn CRYSTAL stolice

Rješenja za svaki prostor

OPERA BAR je originalna stolica iz liberty stila, rekonstruirana na moderan način. Izvrsno je rješenje za događaje poput vjenčanja ili za originalne postavke. OPERA barska stolica savršena je kako za vanjsku tako i unutrašnju upotrebu, a polikarbonat od kojeg je izrađena otporan je na ogrebotine, te također opremljen tretmanom za zaštitu od UV zraka. Dostupna je i sa visinom od 65 centimetara.

OPERA BAR stolica savršeno će se uklopiti u prostore za vjenčanja

Ukoliko ste u potrazi za barskim stolicama, onda pored prethodnog modela možete razmisliti i o kupovini ovog zaista dizajnerski zanimljivog modela. FOX  barska stolica visine 75 centimetara je praktično i udobno rješenje interesantnog dizajna koje se može koristiti i u zatvorenom prostoru ali i na otvorenom, zahvaljujući jednostavnosti svojih linija  zbog čega se uklapa u svako okruženje. Iznimno čvrsta i robusna, FOX stolica je upravo dizajnirana za tržište ugostiteljstva s garancijom dugotrajne upotrebe. Ova stolica  izrađena je od PA6 tehnopolimera (u jednobojnim bojama), dok su prozirne varijante  izrađene od polikarbonata. FOX stolica je opremljena tretmanom protiv atmosferskih agensa, kao i zaštitom od UV zraka kako bi se izbjegla moguća promjena boje. Također je dostupna i u visini od 65 centimetara. Zahvaljujući dostupnosti u više opcija boja- prozirnoj, sivoj, crnoj, jantar, bijeloj i crvenoj lahko ćete je uklopiti u svaki ambijent.

Iznimno čvrsta i robusna, FOX stolica je upravo dizajnirana za tržište ugostiteljstva

Za one koji žele odmah riješiti uređenje cijelog ambijenta bez traženje i uklapanja različitog namještaja, garnitura MIAMI LOUNGE  je pravi izbor za njih. Unesite obalni šarm u svoje ljetne bašte uz ovu ratan garnituru. Garnitura se sastoji se dvosjeda, dvije fotelje, dva kvadratna pomoćna stolića i jednog pravougaonog stola. MIAMI LOUNGE set je  prije svega udoban, a zahvaljujući elegantnim linijama, daje profinjenost i ekskluzivnost svakom okruženju. Izrađen je od smole ojačane staklenim vlaknima za dodatnu čvrstoću i izdržljivost, MIAMI LOUNGE set vrlo je čvrst, ali lagan. Ova vanjska postavka u ratan stilu neće se rasplesti ili propasti. Također je i jednostavna za održavanje. Zahvaljujući zaštiti od UV zračenja obezbjeđuje dugotrajnost korištenja na otvorenom čak i u slučaju direktne izloženosti sunčevoj svjetlosti. Vaši posjetioci će zasigurno uživati odmarajući se na ovoj garnituri.

Unesite obalni šarm u svoje ljetne bašte uz MIAMI LOUNGE set

 FEF donosi svjetske brendove namještaja u BiH

Kompanija  FEF Export Import doo Sarajevo, je osnovana kao porodični biznis 1996. godine. Od samog osnivanja kompanija je njegovala dobre poslovne odnose i rasla zajedno sa svojim najvažnijim partnerima – kupcima. Nastala od male zanatske radionice sa samo nekoliko radnika, kompanija  je imala turbulentan razvoj te je tokom godina postojanja,  izrasla u modernu kompaniju sa visokoobrazovanim i profesionalnim kadrom koji može zadovoljiti sve kvalitativne zahtjeve kupca bilo da se radi o razvoju novih proizvoda ili da se radi o finaliziranju i proizvodnji različitih odabranih modela u različitim odabirima materijala. Osim vlastite proizvodnje, uglavnom za inozemne klijente, FEF na naše tržište, kao autorizovani dealer kompanije Herman Miller donosi najkvalitetnije uredske stolice, ali i ostali uredski namještaj. Također, zahvaljujući saradnji s brendom Siesta, FEF  domaćim ugostiteljima nudi visokokvalitetni dizajnerski namještaj, a mnogi od njih su već odavno ukazali povjerenje ovoj kompaniji o čemu svjedoči uređenost brojnih ugostiteljskih objekata u BiH.

Siesta-prepoznatljiv stil

Kompanija ISILPLAST AS vlasnik brenda Siesta, osnovana je 1978. godine i vodeći je igrač više od 40 godina u segmentu brizganja plastike. Kompanija se kontinuirano razvijala otkako je kupljena prva preša za brizganje. Danas je ISILPLAST AS proizvodna i komercijalna grupa sa sjedištem u Istanbulu, duboko usmjerena na postizanje liderske pozicije u svojim tržišnim segmentima. Djeluje unutar Evrope ali i međunarodno i svoje proizvode izvozi u više od 100 zemalja. Proizvodni pogoni prostiru se na 50.000 kvadratnih metara omogućujući isporuku velikih količina robe, čime garantiraju  brzu i pravovremenu isporuku svim kupcima. Kreativnost i tehnologija, glamur i funkcionalnost, kvaliteta i inovativnost,  u kombinaciji sa strateškom vizijom koja se fokusira ne samo na proizvode nego i na distribuciju, stoje iza uspjeha Sieste. Svjetski lider u korištenju plastike, Siesta proizvodi originalnu, raznoliku kolekciju koja je jedinstvena za međunarodnu klijentelu. Kolekcija uključuje stolice i stolove, koji su svi dizajnirani da budu višenamjenski, jednostavni za korištenje i s neospornim stilom. Svojom bojom, smislom za ironiju, igrom čula i jedinstvenim oblicima, Siesta proizvodi su prepoznatljivi u cijelom svijetu, nudeći dugotrajan i praktičan užitak. Zahvaljujući kompaniji FEF dostupni su i u Bosni i Hercegovini.

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here