Belma Tvico brend u LUJO Concept Store u Bodrumu

U sklopu njihovog eskluzivnog prodajnog objekta, u kojem su prisutni brojni turski modni brendovi i dizajneri, gosti sada mogu kupiti i modele iz aktuelne Belma Tvico kolekcije za proljeće/ljeto 2021. godine, a koji su inspirisani bezvremenskom poezijom Maka Dizdara.

86

Belma Tvico brend posljednjih nekoliko godina postepeno gradi svoje prisustvo na turskom modnom tržištu. Vidljivo je to iz brojnih modnih editorijala, muzičkih video spotova, kao i pojavljivanja u poznatim turskim TV serijama. Kao rezultat ovih aktivnosti, porasla je potražnja za našim eksluzivnim bosanskohercegovačkim modnim brendom u turskoj, ali i svjetskoj javnosti.

Nedavno je dogovorena saradnja sa novootvorenim Lujo concept store koji se nalazi u sklopu renomiranog hotela u Turskoj – Lujo Hotel. Ovaj hotel nalaz se na svega 16 km udaljenosti od mondenog turskog ljetovališta Bodrum. Lujo Hotel plijeni pažnju svojim zanimljivim dizajnerskim i arhitektonskim konceptom, raspolaže sa tri privatne plaže sa bijelim pijeskom, apartmanima i vilama, bazenima, à la carte restoranima i barovima, vlastitim heliodromom i pristaništem za jahte VIP gostiju.

U sklopu njihovog eskluzivnog prodajnog objekta, u kojem su prisutni brojni turski modni brendovi i dizajneri, gosti sada mogu kupiti i modele iz aktuelne Belma Tvico kolekcije za proljeće/ljeto 2021. godine, a koji su inspirisani bezvremenskom poezijom Maka Dizdara. Također, u ponudi su statement komadi, poput body-ja, haljina i bluza, dizajniranih u prepoznatljivom Bosančica dezenu, te couture odijela i jedinstveni asesoari poput unikatnih svilenih marama i parea za plažu.

Belma Tvico nastavlja i svoje aktivnosti na internacionalnom nivou. Kako njezin jedinstveni modni potpis ne poznaje granice, modeli iz nove kolekcije dostupni su i u online shopu (belmatvico.com), te samo na klik udaljenosti od modnih zaljubljenika koji godinama ostaju vjerni ovom bh. modnom brendu.

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here