Preko Addiko Mobile transakcija do zimskih atrakcija

Nagrade su i ovaj put veoma atraktivne

18

Addiko Bank Sarajevo u periodu od 15. septembra do 15. decembra 2021. godine, organizuje nagradnu igru za korisnike usluge mobilnog bankarstva – Addiko Mobile. U nagradnoj igri mogu učestvovati svi novi ali i postojeći klijenti koji tokom trajanja nagradne igre, izvrše najmanje dvije transakcije plaćanja putem Addiko Mobile aplikacije. Nagrade su i ovaj put veoma atraktivne, a nagradni fond se sastoji od tri vrijedne nagrade i to poklon bon za kupovinu skija i skijaške kacige u vrijednosti do 2.000 KM, poklon bon za kupovinu snowborda i skijaške kacige u vrijednosti do 1.500 KM i vikend za dvije osobe u vrijednosti do 1.000 KM.

„Nedavno provedena istraživanja pokazuju da je rast korisnika Addiko Mobile usluge veći za 88 posto u odnosu na rast ukupnog tržišta. Razloge za to, osim brzine i dvostruko povoljnije cijene plaćanja transakcija, treba tražiti i u benefitima koje naši klijenti dobijaju koristeći uslugu Addiko Mobile. Jedna od tih pogodnosti je upravo ova nagradna igra“, istakla je Amra Babić, marketing specijalista u Addiko Bank Sarajevo.

„Svi oni koji tokom predstojeće jeseni realizuju minimalno dvije transakcije plaćanja tokom trajanja nagradne igre, mogu se nadati vrijednim nagradama koje će im uljepšati zimu i predstojeće zimske radosti“, dodaje Babić.

Više detalja o ovoj nagradnoj igri, ali i usluzi Addiko Mobile možete dobiti na www.addiko-fbih.ba

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here