Booking.com daje bonuse za putovanja kako bi podstakao potražnju

Nagrada će putnicima biti dostupna putem mobilne aplikacije Booking.com-a, primjenjuje se na rezervacije koje se naprave do 31. augusta 2021., s datumom prijave do 31. decembra 2021. godine.

22

Ograničenja širom Evrope počinju da popuštaju nakon uspješnog napretka programa vakcinisanja u brojnim državama.

Istovremeno, primjećujemo porast broja pretraživanja kako se brojne države ponovno počinju otvarati – što je dobar pokazatelj da su brojni putnici spremni da ponovo putuju i rezervišu smještajne objekte.

Kako bi podstakao dodatnu potražnju i olakšao putnicima da potražnju pretvore u rezervacije, Booking.com nudi 10 posto bonusa za putovanja, koji će u potpunosti finansirati putnicima iz Evropske unije koji rezervišu boravak do kraja augusta. Smatraju da je njihova odgovornost ubrzanje oporavka i pomoći oporavku sektora, a cilj tog ulaganja je podsticanje potencijalnih gostiju da rezervišu smještaj.

Putem kampanje “Dobro došli natrag u svijet putovanja” podsticat će se putnici iz Evropske unije da naprave rezervaciju, kojom će se aktivirati 10 posto bonusa za putovanja (do 200 eura) nakon njihovog boravka.

Nagrada će putnicima biti dostupna putem mobilne aplikacije Booking.com-a, primjenjuje se na rezervacije koje se naprave do 31. augusta 2021., s datumom prijave do 31. decembra 2021.godine. Bonus će automatski biti dodat na Booking.com korisnički račun putnika nakon odjave i moći će se iskoristiti za buduća putovanja u određenim objektima sve do 12 mjeseci nakon odjave iz objekta.

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here