Jedinstvene Mastercard pogodnosti za neprocjenjivo ljeto

Mastercard je već dugo brend koji međusobno povezuje ljude i njihove strasti, pružajući im mogućnost da započnu i proslave neprocjenjiva iskustva, a ovog ljeta, kompanija uvodi dvije nove, jedinstvene usluge prilagođene potrebama krajnjih korisnika - PressReader i Digital Bodyguard.

21

Istraživanja ( Rezultati prve Mastercard studije Istraživanje o neprocjenjivim iskustvima, jul 2021) pokazuju da kupci sada smatraju iskustva koja kompanije pružaju podjednako važnim koliko i njihove proizvode i usluge, jer 77 posto ispitanika želi iskustva iz kojih mogu naučiti nešto novo, a 83 posto njih želi iskustva koja su fokusirana na fizičko blagostanje.

Mastercard je već dugo brend koji međusobno povezuje ljude i njihove strasti, pružajući im mogućnost da započnu i proslave neprocjenjiva iskustva, a ovog ljeta, kompanija uvodi dvije nove, jedinstvene usluge prilagođene potrebama krajnjih korisnika – PressReader i Digital Bodyguard. Obje usluge su dostupne korisnicima Mastercard Premium kartica (Mastercard Platinum, World Elite i Business World kartice – PressReader i Digital Bodyguard; Mastercard World, Gold, Platinum, Commercial kartice – PressReader; Mastercard Gold, Platinum, World Elite, Commercial kartice – PressReader i Digital Bodyguard) iz Srbije, Crne Gore i Bosne i Hercegovine i zadovoljavaju potrebe savremenih digitalnih korisnika za jedinstvenim iskustvima u zemlji i inostranstvu.

PressReader, jedinstveni i sveobuhvatni globalni digitalni kiosk, pruža korisnicima pristup najboljim svjetskim publikacijama na sve teme, na 64 jezika i iz 127 zemalja širom svijeta, u isto vrijeme kada ta izdanja stignu na kioske. Počevši od 15. jula 2021 do 30. juna 2022. godine, korisnici Mastercard Premium kartica imat će pristup usluzi PressReader i mogućnost da preuzmu i pročitaju do 15 izdanja bilo kojih domaćih ili inostranih novina ili časopisa na mjesečnom nivou i to potpuno besplatno. Uz aplikaciju PressReader na svojim pametnim telefonima, tabletima ili laptopovima, korisnici imaju pravovremeni i ekonomičan pristup svijetu vijesti, zabave ili opuštanja, što će se pokazati posebno korisnim prilikom putovanja jer će kilogrami papira biti zamijenjeni samo jednom aplikacijom na vašem omiljenom uređaju.

Usluga koja je više usredsređena na fizičku sigurnost i dobrobit, Digital Bodyguard, pruža korisnicima Mastercard Premium kartica pristup relevantnim, primjenljivim i pravovremenim informacijama o svim mogućim rizicima, uz odgovarajuće savjete o bezbjednosti kako da ih izbjegnu, ma gdje se nalazili, kod kuće ili u inostranstvu. Bez obzira na to da li se sprema oluja ili se dešavaju nepredviđene okolnosti, korisnici u realnom vremenu dobijaju obavještenja o okolnostima na koje trebaju obratiti pažnju, uključujući i aktuelne mjere predostrožnosti protiv virusa Covid-19 i ograničenja putovanja, uz posebne savjete bezbjednosnih stručnjaka o koracima koje treba preduzeti. Također, korisnicima je na raspolaganju SOS funcionalnost za dobijanje opštih savjeta vezanih za bezbjednosne situacije, odnosno događaje. Korisnici Mastercard Premium kartica moći će da koriste ovu uslugu potpuno besplatno od 15. jula 2021 do 30. juna 2022. godine

„Pandemija je primorala ljude da preispitaju šta je to što im je ključno kad su sama iskustva u pitanju, a brendove da preispitaju kako da im to pruže. Uz naš stalni fokus na digitalne tehnologije kao intuitivno sredstvo koje ljudima pruža mogućnosti da kreiraju i proslave trenutke i uspomene koje su zaista neprocjenjive, zaista smo uzbuđeni što dodajemo PressReader i Digital Bodyguard servise u našu ponudu jedinstvenih usluga, na šta su naši korisnici već navikli“, rekla je Milena Đorić Gudurić, direktorka marketinga u kompaniji Mastercard.

Uvođenje ove dvije nove usluge dopunjuje spektar usluga povezanih sa putovanjima koji su na raspolaganju  korisnicima Mastercard Premium kartica iz Srbije, Bosne i Hercegovine i Crne Gore, a koji već uključuje besplatan pristup poslovnim salonima na aerodromima u Beogradu, Sarajevu i Beču, jedan dan besplatnog parkinga na beogradskom aerodromu i brzu traku za kontrolu pasoša na istom aerodromu. Za više informacija o uslugama PressReader i Digital Bodyguard, posjetite www.mastercard.ba.

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here