Orginalni, prirodni i ručno izrađeni poklon paketi dostojni najvrijednijeg radnika, ali i najvažnijeg poslovnog partnera

Vjerovatno nikada nije bilo teže naći pravi način za reći veliko hvala svima koji su pomogli očuvati vaš biznis u teškim vremenima. Ukoliko se nekome želite zahvaliti na pravi način, kreativan mirisni poklon od Organlook-a može biti pravo rješenje za vas.

211

Krajem godine obično sumiramo uspjehe, nagrađujemo najvrijednije radnike ili cijeli kolektiv, te častimo najvažnije poslovne partnere. Godina 2020. ostat će upamćena po mnogo teških i izazovnih trenutaka u kojima smo se našli kako na privatnom tako i na poslovnom planu. Ove godine ćemo vjerovatno udahnuti duboko i tiho reći hvala svima na ovoj rundi i idemo dalje u sljedeću, vjerovatno težu nego li je prethodna bila. Ukoliko planirate nekoga počastiti korporativnim poklonom, pa makar i simboličnim, danas je više nego ikada važnije da taj poklon prenese i poruku da duboko cijenite onoga kome poklon dajete.

Kompanija Organlook je pionir u proizvodnji prirodne kozmetike u BiH, a naši korporativni pokloni bili su između ostalog dostojni i poklona za prvu damu jedne svjetske velesile, izbor broj jedan u poklonima diplomatskog predstavništva, kao i brojnih uspješnih kompanija. Pod sloganom Kozmetika inspirisana prirodom donosimo vam skoro 100 različitih proizvoda za njegu tijela, ali i osvježenja prostora.

Ako se pitate zašto biste i vi odabrali Organlook prirodnu kozmetiku za korporativni poklon, donosimo vam nekoliko razloga zbog kojih vjerujemo da će upravo takav poklon poslati poruku adekvatnu za vrijeme sa mnogo izazova:

  1. Prirodno je in – Zbog užurbanog načina života i stresnih poslova sve više se okrećemo ka prirodi tražeći način za opuštanje tamo odakle smo potekli. Prirodni poklon pokazuje vašu brigu.
  2. Prirodna kozmetika je novi trend – Posljednjih godina prirodna kozmetika je postala sve više tražena i vrlo cijenjena kako kod žena tako i kod muškaraca. Poklon koji sadrži prirodnu kozmetiku pokazuje da pratite trendove.
  3. Prirodna kozmetika ima terapuetsko djelovanje – Prirodna kozmetika se izrađuje od biljnih sastojaka i prirodnih eteričnih ulja koja osim što njeguju kožu bude i vaša čula, ali mogu imati i pozitivan uticaj na zdravlje. U vremenu pandemije govorite da vam je zdravlje najvažnije.
  4. Prirodna kozmetika je poklon koji se koristi – rokovnici, olovke, kalendari i slični tradicionalni pokloni su prisutni već godinama i u digitalnom dobu jako rijetko se koriste. No, prirodna kozmetika je atraktivan poklon koji će sigurno naći mjesto do primateljevog srca. Pokazujete da vam je bitna i suština poklona, a ne samo forma.
  5. Prirodna kozmetika se može prilagoditi i brendirati – Izborom eteričnih ulja koja će se koristiti u izradi vaših poklona možete asocirati vašu kompaniju sa određenom mirisnom notom i poslati suptilnu poruku koja će korisnika podsjetiti na vašu kompaniju svaki put kada osjeti odabrani miris. Brendirana naljepnica može olakšati da se uspostavi inicijalna asocijacija između mirisa proizvoda i vaše kompanije. Time ostvarujete dublju povezanost sa primateljem poklona i osiguravate da vas se korisnici proizvoda stalno prisjećaju.
  6. Proizvedena u BiH – Naši proizvodi su proizvedeni u BiH i time pokazujete vašu privrženost jačanju domaće ekonomije podržavajući lokalne proizvođače te time osiguravate da naša privreda opstane što će dugoročno osigurati i bolji životni standard u cijeloj državi. Pokazujete da vam je stalo do okruženja u kojem poslujete.

Ukoliko želite da zajedno inspirišemo vaše uposlenike ili poslovne partenere prirodom i ostavimo upečatljiv i mirisan trag na kraju ove teške i burne poslovne godine, javite nam se na: info@organlook.com ili na telefon: 061 667 862 i rado ćemo zajedno kreirati idealan poklon za vaše poslovne potrebe

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here