Sparkasse nagradne igre povodom Dana štednje

Prvih 20 novih klijenata koji aktiviraju dječiju štednju u periodu od 26. oktobra do 10. novembra 2020. godine dobivaju 100 KM na svom Medo Štedo štednom računu

16

Sparkasse Bank BiH, povodom predstojećeg Dana štednje, klijentima iz svoje palete izdvaja široku paletu štednih proizvoda, ali i pogodnosti koje ih očekuju u ovom periodu, poput nagradnih igara na društvenim mrežama i akcije u kojoj najmlađe štediše ostvaruju 100 KM na štednom računu.

“Sparkasse Bank tradicionalno obilježava ovaj dan, sa željom da kod naših klijenata, ali i svih građana, podignemo svijest o važnosti štednje. Pored široke palete štednih proizvoda koji klijentima omogućavaju štednju prilagođenu njihovim preferencijama, u predstojećem periodu klijente očekuju i vrijedne nagrade kroz igre na društvenim mrežama. Za najmlađe, kao dodatni stimulans za početak razvoja štednih navika, prvih 20 novih klijenata koji aktiviraju dječiju štednju u periodu od 26. oktobra do 10. novembra 2020. godine dobivaju 100 KM na svom Medo Štedo štednom računu“, Izjavila je Elvira Prnjavorac, direktorica Sektora za razvoj poslovanja sa stanovništvom i malim preduzećima Sparkasse Bank.

“U svojoj ponudi, Sparkasse Bank nudi različite štedne modele – štednju po viđenju, oročenu štednju, dječju štednju i otvorenu štednju, kojima klijenti mogu pohraniti svoj novac na sigurno mjesto, a pri tome ostvariti prihod od kamate. Sparkasse Bank je pouzdan partner svojim klijentima koji na prvo mjesto stavlja sigurnost njihove ušteđevine. Iza Sparkasse Bank BIH stoji jedna od najvećih regionalnih banaka na jugu Austrije, njena matična kuća Steiermaerkische Sparkasse sa 200 godišnjom tradicijom  poslovanja, te dugoročnom i održivom strategijom razvoja u zemljama regije.

Sparkasse Bank je i članica Agencije za osiguranje Depozita BIH koja garantuje sigurnost položenih depozita u Bosni i Hercegovini”, saopćeno je iz Sparkasse Bank.

 

 

 

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here