Uz ASA Osiguranje preuzmite brigu o svom zdravlju

Paketi su kreirani tako da klijenti mogu izabrati upravo onaj koji najviše odgovara njihovim potrebama. 

61

ASA Osiguranje u ovom mjesecu donosi specijalne pogodnosti prilikom zaključivanja Dobrovoljnog zdravstvenog osiguranja(DZO). Izaberite jedan od paketa DZO i preuzmite brigu o svom zdravlju uz vrhunsku uslugu i stručno osoblje u preko 30 zdravstvenih ustanova u BiH. Uz zaključivanje police DZO, ASA Osiguranje vam poklanja poklon karticu DM, a ostvarujte i pravo na „cash back“ putem vaše kartici lojalnosti.

U okviru pet paketa dobrovoljnog zdravstvenog osiguranja: Medic Basic, Medic Standard, Medic Plus, Medic Elite i Medic Premium, klijenti mogu izabrati individualno ili porodično zdravstveno osiguranje te brzo i jednostavno ostvariti samo neke od sljedećih usluga:

  • Specijalističke ljekarske preglede
  • Dijagnostičke postupke ( laboratorijska dijagnostika: hematologija, biokemija krvi i urina, radiologija: RGT pretrage, ultra zvuk, CT, NMR, Kontrastne pretrage)
  • Propisane lijekove u okviru opće prihvaćenog medicinsko tretmana,
  • Medicinska pomagala (npr. Dioptrijska stakla, leće, proteze itd.)
  • Psihoterapijske tretmane liječenja,
  • Fizioterapijske tretmane liječenja,
  • Hitni stomatološki tretmani uslijed nezgode

Paketi su kreirani tako da klijenti mogu izabrati upravo onaj koji najviše odgovara njihovim potrebama.  U okviru navedenih paketa, ASA Osiguranje je svojim klijentima omogućilo i osiguranje od COVID-19, a sve informacije o načinu ostvarivanja dodatnih pogodnosti dostupne su prilikom zaključivanja police kod prodajnih agenata ASA Osiguranja.

“S obzirom na vrijeme u kojem živimo i socioekonomske prilike koje nas okružuju smatramo da je ljudima potrebno skrenuti pažnju na brigu o zdravlju i svima učiniti što pristupačnijom kvalitetnu zdravstvenu uslugu. Dobrovoljno zdravstveno osiguranje omogućava preglede u ugovornim zdravstvenim ustanovama bez čekanja i uputnica, te našim klijentima nudi mogućnost da sami izaberu najbolju uslugu za svoje zdravlje”, ističu iz ASA Osiguranja.

Više informacija o paketima DZO, kao i pogodnostima koje ovo osiguranje donosi,  potražite na web stranici https://asa-osiguranje.ba/dobrovoljno-zdravstveno-osiguranje/#1514168034786-3767e221-4520   i FB i Instagram profilima ASA Osiguranja.

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here