Prijava za učešće u STARTUP takmičenju UNWTO

Takmičenje je otvoreno za inovatore iz cijelog svijeta, čiji su projekti održivi, s potencijalom za rast i razvoj kroz korporacije, na globalnom nivou.

68

 

Svjetska turistička organizacija, agencija pri Ujedinjenim nacijama za promociju održivog, dostupnog i inkluzivnog turizma, poziva kandidate iz cijelog svijeta da se prijave za učešće u takmičenju kojim se ohrabruje inovacija i preduzetništvo na globalnom nivou.

Svjetska turistička organizacija poziva kandidate iz cijelog svijeta da se prijave za učešće u Startup takmičenju koje će identifikovati inovatore koji imaju moć da poboljšaju doprinos turističkog sektora održivom razvoju kroz 17 Ciljeva za održivi razvoj, uključujući online platformu Tourism 4 SDG. Najbolji projekti će biti nagrađeni u vidu profesionalne i tehničke podrške.

Takmičenje je otvoreno za inovatore iz cijelog svijeta, čiji su projekti održivi, s potencijalom za rast i razvoj kroz korporacije, na globalnom nivou. Registracija i prijava za takmičenje je omogućena putem sledećeg linka: https://enter.owmawards.org/entrant/index.php

Rok za prijavu je 20. septembar 2020. godine

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here