Program obrazovanja za preduzetnike sa poteškoćama u poslovanju i one koji ponovo pokreću svoje poslovanje

Prilagođeni program obrazovanja za preduzetnike sa poteškoćama u poslovanju i one koji ponovo pokreću svoje poslovanje poslije bankrota

49

Razvojna agencija Republike Srpske, kao jedini partner iz Bosne i Hercegovine, učestvuje u programu obrazovanja za preduzetnike sa poteškoćama u poslovanju i one koji ponovo pokreću svoje poslovanje poslije bankrota.
Program je razvijen u okviru projekta DanubeChance2.0 – „Prihvatanje neuspjeha da bi se olakšalo pružanje „druge šanse” preduzetnicima u Dunavskoj regiji koji sufinansira Evropska unija u okviru Dunavskog transnacionalnog programa.

Praktično sredstvo za prevazilaženje poslovne krize koje podržava INTERREG Dunavski program, postalo je dostupno institucijama širom Evropske Unije.
Prilagođeni program obrazovanja za preduzetnike sa poteškoćama u poslovanju i one koji ponovo pokreću svoje poslovanje poslije bankrota, razvio je konzorcijum stručnih institucija iz 11 zemalja centralne i istočne Evrope.
Više informacija o samom projektu možete pronaći na web stranici Razvojne agencije Republike Srpske http://www.rars-msp.org/sr/news/n1360

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here