Vlada RS objavila poziv za aprilski paket pomoći iz Fonda solidarnosti

Pravna lica i preduzetnici kojima je zbog pandemije zabranjeno obavljanje djelatnosti, koji su prestali sa radom ili posluju smanjenim obimom, za pomoć se mogu prijaviti do 4. maja

115

Vlada Republike Srpske objavila je poziv na apliciranje za finansijsku podršku privredi iz entitetskog Fonda solidarnosti.

-Vlada poziva pravna lica i preduzetnike da se prijave radi izrade spiskova za dodjelu sredstava za april iz Fonda solidarnosti za obnovu Republike Srpske, shodno članu 13. i 14. Uredbe sa zakonskom snagom o poreskim mjerama za ublažavanje ekonomskih posljedica nastalih usljed bolesti COVID 19 izazvane virusom SARS-CoV-2.

Pravna lica i preduzetnici kojima je odlukama štabova za vanredne situacije zabranjeno obavljanje djelatnosti, koji su prestali sa radom kao posljedica djelovanja pandemije (izgubljeno tržište, nedostatak sirovina i slično) ili posluju smanjenim obimom, najkasnije do 4. treba da popune prijavu koja će od sutra biti dostupna na veb stranici Vlade na adresi www.prijava.vladars.net – navodi se u pozivu.

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here