Kvar ili nezgoda na putovanju sa automobilom, šta učiniti?

Uz ASA asistenciju - novi proizvod ASA Osiguranja, brzo ćete nastaviti svoje putovanje.

39

Krenuli ste na putovanje i nakon izvjesnog perioda, desi se kvar ili nezgoda sa vašim automobilom, daleko od svoga odredišta i vašeg doma. Šta učiniti u ovoj situaciji?

Prije svega, ukoliko je to moguće, parkirajte vaše vozilo na sigurno mjesto kako ne bi ometali saobraćaj, obucite reflektirajući prsluk i postavite sigurnosti trokut na propisanu udaljenost. Nakon toga, ukoliko ste zaključili ASA asistenciju – novi proizvod ASA Osiguranja koji vam obezbjeđuje pomoć na cesti, onda je dovoljno da pozovete jedan od dva broja: 080 02 02 55 (pozivi unutar BiH) ili +387 33 282 116 (pozivi izvan BiH). Brzom intervencijom, na lice mjesta dolaze mehaničari te ukoliko se radi o manjem kvaru odmah servisiraju vozilo kako bi mogli nastaviti sa putovanjem.

Ukoliko se radi o većem kvaru, na usluzi vam je šlepa vozila, zamjensko vozilo i/ili prenoćište za vas i vaše saputnike. Svjesni važnosti vašeg vremena, ne želeći da ga trošite uzalud, ASA Osiguranje sa svojim partnerima će se potruditi da svoje putovanje nastavite u što kraćem roku.

ASA Asistenciju možete zaključiti po jednom od dva paketa:

  • Paket STANDARD po cijeni od 28KM uz pokrivenost na putovanjima po Bosni i Hercegovini, Hrvatskoj, Srbiji, Crnoj Gori, Sloveniji i Sjevernoj Makedoniji
  • Paket PREMIUM po cijeni od 38KM i pokrivenost na putovanjima po cijeloj Europi.

„Nadamo se da će svaki vaš naredni put proteći bez problema, ali ukoliko se nesretan slučaj ipak dogodi, tu smo da asistiramo“, poručili su iz ASA Osiguranja.

Više informacija potražite u vama najbližoj poslovnici ASA Osiguranja, putem besplatnog info broja 080 02 02 09 ili posjetite web stranicu www.asaosiguranje.ba.

 

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here