SAMSUNG NUDI PET GODINA GARANCIJE NA ODABRANE UREĐAJE BIJELE TEHNIKE

Samsung nudi pet godina garancije na određene modele veš mašina, frižidera i ugradbene tehnike, kupljene u periodu od 15. 2. do 30. 6. 2020. godine

524
Samsung

Kompanija Samsung pripremila je novi val promotivnih aktivnosti s ciljem pružanja dodatne sigurnosti svojim korisnicima te kako bi pokazala koliko cijenu njihovu vjernost.

Ovoga puta, Samsung nudi pet godina garancije na određene modele veš mašina, frižidera i ugradbene tehnike, kupljene u periodu od 15. 2. do 30. 6. 2020. godine, te na određene sušilice i kombinovane veš mašine- sušilice kupljene u periodu od 15. 2. do 31. 3.2020.

Ukoliko se odlučite za kupovinu Samsung QuickDrive™ veš mašine, bit ćete u mogućnosti da prepolovite vrijeme pranja i potrošnju energije, bez ugrožavanja učinkovitosti pranja.  QuickDrive™ veš mašina sadrži Q-Drum™ glavni bubanj i zadnju ploču koje se okreću neovisno, što omogućava dinamičnije okretanje odjeće. Ove veš mašine imaju i AddWash™ vrata koja omogućavaju jednostavno i brzo dodavanje zaboravljene odjeće nakon pokretanja ciklusa. AddWash™ vrata se otvaraju samo kada je temperatura u bubnju ispod 50°C.

Ako svojoj kuhinji želite dati besprijekoran izgled koji odražava trenutni trend za jednostavnim stilom, Samsung RS8000 frižider je pravi izbor za vas. Ovaj frižider nudi više prostora za skladištenje zahvaljujući Space Max tehnologiji koja pruža dodatni unutrašnji prostor. Uz Twin Cooling Plus™ opciju koja optimizuje temperaturu i vlažnost u frižideru i zamrzivaču, vaša hrana će ostati sočnija i svježija dvostruko duže, sprečavajući miješanje mirisa.

Osim toga, pet godina garancije odnosi se i na određenu ugradbenu tehniku, kao što je Samsunoga nova Dual Cook Flex rerna koja će olakšati pripremu više jela uz pomoć Dual Cook sistema. Od sada ćete moći postaviti dvije različite temperature i vrijeme neophodno za kuhanje za svaki odjeljak kako bi se postigao njabolji mogući okus hrane tokom istovremenog kuhanja. Dual Cook također sprečava miješanje mirisa, a njena fleksibilna vrata omogućuju nezavisan pristup gornjem dijelu rerne, bez gubljenja topline i ugrožavanja kuhanja u donjem dijeli.

Promocija uključuje i WaterWall ™ mašinu za suđe koja savršeno čisti sve posude po svim ćoškovima te Virtual Flame ™ ploču za kuhanje koja pruža intuitivnu vizuelnu kontrolu plamena.

Za ostvarenje ovih pogodnosti, sve što trebate učiniti jest registrovati svoj proizvod na www.samsung5godinagarancija.ba, najkasnije 60 dana od dana kupovine. Na istoj adresi, moći ćete vidjeti i detaljan popis uređaja obuhvaćenih ovom promocijom.

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here