Hotel Mona Plaza otvorio je svoja vrata

Hotel Mona Plaza odličan je izbor za organizovanje kongresa, seminara i sličnih poslovnih događaja

233
Mona

U istorijskom jezgru Beograda – čuvenom Dorćolu, na uglu Solunske ulice i cara Uroša, blizu Kalemegdana, Skadarlije i Dunava, a istovremeno nedaleko od Knez Mihailove ulice i gradskih atrakcija po kojima je srpska prijestonica poznata, ovog decembra otvoren je hotel Mona Plaza.

Hotel se nalazi na mjestu gde je nekada poslovala prva srpska fabrika čokolade Kosta Šonda. Savršena kombinacija savremenog dizajna, industrijskih i istorijskih elemenata koje je slatka fabrika ostavila za sobom, zaštitni je znak najnovijeg beogradskog hotela. Zgrada u kojoj se nekad pravila čokolada sada je dio hotela i dobila je novo ruho, sa očuvanim tradicionalnim receptima dobro poznatih čokoladnih poslastica, u kojima će gosti moći svakodnevno da uživaju.

Budućim gostima hotela Mona Plaza, kategorisanog sa četiri zvjezdice, dostupno je 170 prostranih soba i apartmana modernog dizajna, prilagođenog potrebama savremenih putnika.

Konferencijsko-izložbeni prostor hotela prostire se na tri nivoa i na više od 2.000 metara kvadratnih i predstavlja najveći kongresni centar u tom dijelu Beograda sa dostupnim parkingom i garažom na dva nivoa ispod zemlje.

Hotel Mona Plaza odličan je izbor za organizovanje kongresa, seminara i sličnih poslovnih događaja. Zahvaljujući multifunkcionalnom banket prostoru i atraktivnom enterijeru novi beogradski hotel idealno je mesto i za privatne proslave i svečanosti.

Do svečanog i velikog otvaranja koje je predviđeno na proljeće 2020. godine i ostali sadržaji hotela Mona Plaza biće blagovremeno najavljivani i dostupni posjetiocima. Gostima će tokom zime i početkom proljeća na raspolaganju biti kafe i poslastičarnica Šonda, u kojoj će se služiti čokoladne poslastice sa čuvenim Šonda pečatom, nesvakidašnje uređen bar odličan za dnevnu pauzu ili večernji provod i veliki restoran u kojem će gosti moći da uživaju u prijatnom ambijentu i brojnim specijalitetima tradicionalne i internacionalne kuhinje. Od sredine proljeća u okviru hotela Mona Plaza biće otvoreni i savremeno uređeni i odlično opremljeni wellness i fitness centar.

Idealna istorijska i kulturno – umjetnička lokacija hotela Mona Plaza pružiće mogućnost svim posjetiocima da osjete pravi duh starog Dorćola, jedinstveno iskustvo u boemskoj Skadarliji, mirnu šetnju Dunavskim kejom, sa kojeg se pruža pogled ka ušću Save u Dunav, pa sve do vrlo atraktivne ponude noćnog života u Beogradu. A samo gosti novog veleljepnog zdanja na Dorćolu moći će da uživaju u najljepšem pogledu na Beograd.

 

 

 

IZVORBusiness Magazine
PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here