U ASA Osiguranju svi brinu o klijentima

Glavni cilj projekta je da kompletno Društvo ima uvid u tržište na kojem posluje i to iz prve ruke

80
ASA

Ukoliko ste, u protekla dva mjeseca, bili u jednoj od 62 poslovnice, koliko ih ASA Osiguranje ima širom Bosne i Hercegovine, moguće je da vas je neko od kolega iz direkcije pa i Direktor Društva savjetovao o benefitima osiguranja i sa vama zaključio vašu policu osiguranja kuće/stana, autoosiguranja, zdravstvenog osiguranja i sl.

Prva ruka

Naime, u oktobru i novembru zaposleni u ASA Osiguranju su realizovali projekat „Svi brinemo o klijentima“. Projekat se zasniva na tome da zaposlenici direkcije iz svih sektora Društva (Sektor obrade i isplate odštetnih zahtjeva, Sektor podrške prodaji, Marketing, Finansije itd.) provedu jedan dan sa kolegama na terenu radeći kao savjetnik za prodaju osiguranja.

Glavni cilj projekta je da kompletno Društvo ima uvid u tržište na kojem posluje i to iz prve ruke. Do sada je taj kontakt uglavnom bio prepušten kolegama iz prodaje a sada se želi postići da i kolege iz Direkcije dobiju širu sliku o tržištu osiguranja u Bosni i Hercegovini. Boljim uvidom u potrebe tržišta prilikom direktnog kontakta sa klijentima zaposlenici ASA Osiguranja će biti u mogućnosti da kreiraju bolje usluge i proizvode za svoje klijente.

Najbolja usluga

„I do sada smo se trudili da osluškujemo potrebe stanovništva Bosne i Hercegovine i radili smo na tome da na te potrebe i odgovorimo na adekvatan način. Ovaj projekat je samo nastavak takvog poslovanja. Želimo unaprijediti našu najbližu okolinu – našu kompaniju, kako bi našim klijentima ponudili najbolju uslugu“, istakli su iz ASA Osiguranja.

 

 

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here