SIMPLICITY KOLEKCIJA ZA LJUBITELJE TRENDI JEDNOSTAVNOSTI

Stavljanje kupca na prvo mjesto nije samo prazno obećanje za Gorenje istraživački i razvojni tim posvećen dizajniranju rješenja koja prepoznaju životni stil korisnika i prilagođavaju se njemu.

77
Gorenje

Stavljanje kupca na prvo mjesto nije samo prazno obećanje za Gorenje istraživački i razvojni tim posvećen dizajniranju rješenja koja prepoznaju životni stil korisnika i prilagođavaju se njemu.

Minimalistički dizajn i visokokvalitetni materijali udruženi su sa značajnim karakteristikama koje se prilagođavaju korisnikovim potrebama i navikama. Nova Simplicity kolekcija utjelovljenje je slogana Gorenja „Life Simplified“, manje donošenja odluka, manje dugmadi za klikanje, manje utrošenog vremena i više mira.

Razvijena za pojedince koji su orijentirani ka dizajnu, a koji očekuju pristupačne, efikasne i lijepo dizajnirane uređaje, ova iznimno uspješna linija kućanskih aparata prvi je put pokrenuta 2009. godine i sada je dobila svoj drugi cjeloviti preokret. Iako sadrži potpuno nove uređaje, njegova osnovna vrijednost ostaje ista: lijepa, jednostavna, pristupačna.

PRILAGODLJIVA TEHNOLOGIJA ZA ŽIVOT BEZ NAPORA

Dostupna je u tajanstvenoj crnoj ili čisto bijeloj boji i dizajnirana je s krajnjom pažnjom prema korisniku.  Linija uključuje više uređaja i to: pećnice, ploče za kuhanje, frižidere, mašine za pranje posuđa, mikrovalne pećnice i ploče za kuhanje. Svaki proizvod nudi besprijekoran korisnički doživljaj: rad u jednom koraku, unaprijed postavljene programe, prepoznatljive dodirne točke i naprednu adaptivnu tehnologiju koja će vaše kućanske poslove zaista učiniti užitkom.

Stavljanje kupca na prvo mjesto nije samo prazno obećanje za Gorenje istraživački i razvojni tim posvećen dizajniranju rješenja koja prepoznaju životni stil korisnika i prilagođavaju se njemu. Simplicity kombinovani frižideri, naprimjer, svojom karakteristikom AdaptTech mogu predvidjeti kada će se vrata frižidera otvoriti i sniziti temperaturu u unutrašnjosti tek toliko da spriječe toplotni udar i osiguraju maksimalnu svježinu. AdaptBake omogućuje pećnici Simplicity da zapamti temperaturne postavke za svaki unaprijed podešeni program i predloži ih za sljedeću upotrebu. Također, senzorska funkcija AdaptLight na napama će automatski otkriti kada stojite ispred ploče za kuhanje i upaliti svjetlo za vas.

Uz prilagodljive funkcionalnosti, uređaji Gorenje Simplicity nude usavršene automatske programe i funkcije koje senzorskom tehnologijom pretvaraju svakog korisnika u zvjezdanog kuhara ili kvalificiranu domaćicu. Najvažnije je da indukcijske ploče za kuhanje imaju funkciju AutoDetect koja automatski prepoznaje položaj posude za kuhanje i aktivira samo pravu zonu kuhanja, ovisno o veličini posude. A kad je obrok gotov, AutoProgram perilice posuđa prilagodit će program pranja posuđa i savršeno oprati posuđe uz optimiziranu potrošnju vode i energije, bez obzira na vrstu i stanje posuđa.

ELEGANTAN DIZAJN I INTUITIVNE KONTROLE

Novom linijom Simplicity iskusni i nagrađivani Gorenje dizajnerski tim uspio je oživjeti filozofiju „Life Simplified“: elegantni dizajn, prepoznatljive dodirne točke, uklonjeni nepotrebni elementi i istaknute ključne karakteristike zajedno s novim funkcionalnostima donose bolju upotrebljivost i značajno pojednostavljenu interakciju. Potpuno redizajnirano korisničko iskustvo razvijeno je kako bi osiguralo da korisnici s različitim nivoima iskustva mogu što bolje iskoristiti funkcionalnost svojih uređaja uz uštedu vremena.

 

IZVORBusiness Magazine
PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here