KARE DESIGN – VIZUALNI UŽITAK PROTKAN DIZAJNERSKOM STRAŠĆU

KARE Design još od 1981. godine kupcima širom svijeta nudi  jedinstven dizajnerski namještaj, rasvjetu i asesoar

220
KARE

KARE Design još od 1981. godine kupcima širom svijeta nudi  jedinstven dizajnerski namještaj, rasvjetu i asesoar. U svojoj franšiznoj mreži KARE Design ima 150 prodavnica u  zemljama zapadne, centralne i istočne Evrope, zemljama Bliskog istoka, Azije, Južne Amerike i SAD.

RAZNOLIKOST SVAKE KOLEKCIJE

U Bosni i Heregovini prisutan je već godinu dana pod nazivom KARE Sarajevo i predstavlja ultimativni vizualni užitak protkan intenzivnom dizajnerskom strašću. Vlasnik franšize je Larissa Redžić Braun, re- gionalna menadžerica  KARE-a za jugoistočnu Evropu i Bliski istok. KARE Design nudi prozvode koji će zasigurno oplemeniti životni prostor, prostor za rad i odmor. Kao niti jedan drugi brend namještaja, KARE se zalaže za raznolikost svake kolekcije te iskustvo kupovine kakvo nećete osjetiti ni na jednom drugom mjestu.

KREATIVNA I NEPOGREŠIVA INSPIRACIJA

KARE odbija uobičajene koncepte i nudi revolucionarne ideje u uređenju. Kada je riječ o dizajnu interijera, KARE odlikuje kreativna i nepogrešiva inspiracija. Vaše ideje o interijeru iz snova, KARE pretvara u stvarost kroz izradu jedinstvenih komada namještaja, rasvjete i asesoara. Brend prati i svakom svojom kolekcijom odražava današnje globalne trendove u izradi i izgledu namještaja: čežnju za tišinom i prirodom u vlastitom domu, želju za zabavnim dizajnom namještaja i uživanje u glamuroznom namještaju i pratećim detaljima. Posjetite KARE Sarajevo u Importanne centru, Zmaja od Bosne 7. Saznajte zašto su milioni kupaca u više od 40 zemalja svijeta to  već učinili.

 

IZVORBusiness Magazine
PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here