Počeo najveći virtualni sajam zapošljavanja – do posla uz par klikova!

Najveći regionalni sajam organizuje Posao.ba u saradnji sa regionalnim partnerskim portalima MojPosao.net, Infostud.com i Vrabotuvanje.com.mk.

75
Posao.ba

Od 16. do 23. oktobra, u sklopu online sajma Virtualni dani karijera i znanja, svi posjetitelji na adresi www.dankarijera.com, mogu istraživati bogatu ponudu slobodnih radnih mjesta, kurseva i edukacija koje predstavlja preko 80 poslodavaca iz Bosne i Hercegovine, ali i regije.

Najveći regionalni sajam organizuje Posao.ba u saradnji sa regionalnim partnerskim portalima MojPosao.net, Infostud.com i Vrabotuvanje.com.mk.

Pronađite posao, osvojite vrijedne nagrade!

Sajmu se može pristupiti 24 sata sa svih pametnih uređaja! Na štandovima sve prisutne očekuju vrhunski poslodavci koji su u potrazi za talentima i kvalitetnim uposlenicima, sa kojima se može stupiti u direktnu komunikaciju preko chata, gdje ih možete pitati sve što vas interesuje! O poslodavcima možete takođe saznati više preko njihovih blogova, osjetiti atmosferu koja vlada u njihovim prostorima preko fotografija, te čuti više o njihovoj misiji i viziji iz videa.

Ovogodišnji izlagači što se tiče BiH, a koji žele novu ekipu u svojim timovima su Becton Dickinson Cazin, G-Petrol, Teleperformance, Raiffeisen Bank, Nelt, UniCredit Bank,  Jysk, Deichmann, Megamix,  a tu je i štand Posao.ba.

Kreativni odgovori

A pored velikog izbora poslova i edukativnog sadržaja, sajam nudi i prilike za osvajanje vrijednih nagrada!

Ukoliko ste programer/ka onda je Virtualni Hackathon za vas! Takmičenje u programiranju u okviru kojeg svi zainteresirani mogu prezentovati svoje vještine u rješavanja zadataka u nekom od programskih jezika (C++, Java, PHP, Java Script, Phyton 3), a one najbolje očekuju i nagrade poput Električnog skutera, Sportskog sata HUAWEI GT Active, Gaming stolica AROZZI Star Trek Edition, Tastatura LOGITECH G910 Orion Spectrum + Slušalice LOGITECH Lightsync Gaming G935, Miš LOGITECH G903 + Podloga za miš, LOGITECH Powerplay!

A one sa radoznalom crtom očekuje nagradna igra Lov na blago! Učestvovanje je vrlo jednostavno,  svakodnevno posjećujte štandove poslodavaca, širom otvorite oči i istražujte. U trenutku kada se na štandu izlagača (ili oko njega) pojavi nagradna ikona, na vama je da na što kreativniji način odgovorite na postavljeno nagradno pitanje. Najmaštovitiji odgovori donosi nagrade i to IPhone X, Laptop LENOVO V130, Električni skuter, Sportski sat HUAWEI GT Active!

Ne propustite priliku za zaposlenjem po vašoj mjeri, na jedan klik www.dankarijera.com!

 

 

 

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here