Firma iz Bosanske Krupe traži partnere

Kompanija Ibrahimović d.o.o. sa svojom poslovnom jedinicom PJ PRODUCTION koja se nalazi u Bosanskoj Krupi traži partnere

172

Kompanija Ibrahimović d.o.o. sa svojom poslovnom jedinicom PJ PRODUCTION koja se nalazi u Bosanskoj Krupi traži partnere u cilju proširenja proizvodnog asortimana, saopćeno je iz Privredne/Gospodarske komore Federacije Bosne i Hercegovine.

Složeni elementi

Iz Komore kažu da se firma bavi proizvodnjom složenih elemenata sa visokim stepenom preciznosti, obradom lakih metala (aluminij i njegove legure, bakar, mesing) i čelika od kojih izrađuju dijelove za strojeve i opremu koja se korisiti u automobilskoj i farmaceutskoj industriji.

Paralelno sa proizvodnjom dijelova firma radi i na svakodnevnoj edukaciji uposlenika kako bi mogli odgovoriti na sve zahtjeve tržišta primjenjujući međunarodne standarde kvaliteta.

Dalji rast

“Radi se o kompaniji koja je počela sa radom u novembru 2018. godine sa dvije nove CNC glodalice brenda HAAS VF6, a s krajnjim ciljem rasta u svim segmentima. Trenutno raspolažu sa tri CNC glodalice, CNC tokarilicom i cirkularom za siječenje. Iz svog uslužnog asortimana spremni su ponuditi i organizirati uslugu transporta sirovine i gotovih proizvoda, kao i usluge: modeliranja, programiranja, CNC glodanja, CNC tokarenja. Pored mašinske izrade, koristeći kooperantske firme, u mogućnosti su ponuditi kompletne proizvode s površinskom zaštitom (cinkanje i eloksiranje)”, saopćeno je.

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here