Velika nagradna igra Intesa Sanpaolo Banke BiH i promocija novog dizajna Mastercard kartice

Pravo učešća u nagradnoj igri imaju svi osnovni i dodatni korisnici Mastercard kartica Intesa Sanpaolo Banke, koji u periodu trajanja nagradne igre naprave minimalno jednu transakciju u iznosu ne manjem od 50 KM. Sretni dobitnici sami biraju destinaciju na koju će otputovati.

137
Intesa

Intesa Sanpaolo Banka u saradnji sa kompanijom Mastercard pokrenula je veliku nagradnu igru za korisnike Mastercard kartica pod nazivom “Sa Mastercard karticom osvoji putovanje iz snova!”.

Jedna transakcija

Pravo učešća u nagradnoj igri imaju sva fizička lica sa prebivalištem u Federaciji BiH, korisnici Mastercard kartica  izdatih od strane Intesa Sanpaolo Banke, koji u periodu od 1. 7. 2019. do 31. 8. 2019. naprave minimalno jednu transakciju  u vrijednosti od 50 KM i više na bankomatima i prodajnim mjestima u zemlji i inostranstvu ili putem interneta.

Svako plaćanje se računa – što više puta korisnik kartice u toku trajanja nagradne igre plati Mastercard karticom Intesa Sanpaolo Banke, ima veće šanse da osvoji neku od vrijednih nagrada – tri vaučera za putovanja u vrijednosti od 2.000 KM i glavnu nagradu – vaučer za putovanje u vrijednosti od 4.000 KM. Sretni dobitnici sami biraju destinaciju na koju će otputovati, u vrijednosti osvojene nagrade.

Nova dostignuća

“Nagradna igra “Sa Mastercard karticom osvoji putovanje iz snova!” osim nagrađivanja naših vjernih klijenata je prilika da promovišemo i novi dizajn Mastercard kartice, kao i nove funkcionalnosti koja sada omogućava beskontaktno plaćanje do 30 KM bez korištenja PIN-a i dodatnu sigurnost prilikom internet kupovine, 3D-Secure. Intesa Sanpaolo Banka konstantno radi na razvoju kartičnog poslovanja, prati i  implementira nova tehnološka dostignuća kako bismo unaprijedili iskustvo plaćanja naših klijenata”, istakao je je Amir Termiz, član Uprave Intesa Sanpaolo Banke BiH.

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here