Sjajni bonusi u m:tel Pretplata: L+ tarifi

50 GB interneta i neograničeni razgovori

50
mtel

Predstavljamo vam L+ tarifu koja je namijenjena svim onim korisnicima koji veliki dio vremena provode na internetu, ali im je jednako bitno da imaju i dovoljan broj minuta za razgovore.

Društvene mreže

Ova tarifa je namijenjena onima kojima je važno da su stalno on line na svom mobilnom telefonu jer često šalju mailove, očitavaju različite sadržaje s interneta, koriste društvene mreže, You Tube i slične platforme jer u okviru ove tarife imaju 50 GB mobilnog interneta.

L+ tarifa je takođe namijenjena onima koji imaju potrebu da vode duge razgovore. Privatne ili poslovne, noću ili danju, razgovore koji nekad traju i satima, jer im ona pruža mogućnost neograničenih razgovora prema svim mrežama u BiH.

Ova tarifa podrazumijeva i 500 minuta prema mts mobilnoj mreži, ali i odličnih 10 GB roming interneta u mrežama mts i m:tel Crna Gora.

Pravo na popust

Ako se odlučite na ovu tarifu, imate pravo popusta od 20% na 24 mjeseca, odnosno na pretplatu od 64,58 KM.

Pretplata: L+ nudi i odličan izbor telefona po subvencioniranim cijenama. Preporučujemo Huawei P30 lite i Honor 20 lite koji u okviru ove tarife iznose samo 1 KM.

Ukoliko se odlučite za telefon po subvencioniranim cijenama, iznos pretplate za L+ tarifu će iznositi 80,73 KM, a za sve ostale informacije, te za detaljnu ponudu mobilnih telefona koje možete upariti sa ovom tarifom posjetite www.mtel.ba, neko od m:tel prodajnih mjesta, ili pozovite 0 800 50 000.

 

 

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here