Sarajevo domaćin Regionalne konferencije arhitekture i graditeljstva

Konferencija je posvećena građenju, arhitekturi i urbanizmu, a cilj je izgradnja platforme koja će omogućiti razmjenu i raspravu stručnjaka o iskustvima

110
House

Prva Regionalna konferencija arhitekture i graditeljstva House održat će se u Sarajevu 28.marta u hotelu Hills, u organizaciji portala House.ba i kompanije Panorama Sole.

Razmjena iskustava

Konferencija je posvećena građenju, arhitekturi i urbanizmu, a cilj je izgradnja platforme koja će omogućiti razmjenu i raspravu stručnjaka o iskustvima, istraživanjima, idejama i tehnologijama, praktičnim i teoretskim područjima te stvoriti prostor za stvaranje trendova u oblasti arhitekture i građenja u Bosni i Hercegovini i regiji.

Stotine učesnika

Svoje radove i trendove prezentirat će Amir Vuk Zec (arhitektonski studio Zec), Marko Dabrović (arhitektonski studio 3LHD), Vladimir Gugl (arhitektonski studio Gugl), Franco Vittor (Calligaris), Dejan Racić (Porcenalosa Grupo) te Admir Delalić (Vaillant).

Na konferenciji se očekuje nekoliko stotina učesnika, arhitekata, građevinskih inženjera i radnika, akademika, istraživača, studenata, proizvođača, predstavnika državnih institucija za razvoj infrastrukture i mnogih drugih.

 

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here