Sajam SARAJEVO4WALLS: Najavljeno učešće više od 100 kompanija, u fokusu privredna saradnja

Kao najveći sajam ove vrste u Bosni i Hercegovini, ove godine se po prvi put realizira u dvije dvorane, na većoj površini i sa većim brojem izlagača

113
SARAJEVO4WALLS

Međunarodni sajam namještaja, uređenja enterijera i eksterijera, tehnike i prateće industrije „SARAJEVO4WALLS“ po treći put će biti održan i to u terminu od 11. do 14 aprila, u olimpijskoj dvorani Zetra H.A.Samaran.

Kao najveći sajam ove vrste u Bosni i Hercegovini, ove godine se po prvi put realizira u dvije dvorane, na većoj površini i sa većim brojem izlagača.

Fokus na domaćem

Riječ je o novom konceptu sajma u Bosni i Hercegovini sa fokusom na domaće kompanije. Tako će svoje proizvode i usluge predstaviti više od 100 kompanija iz Bosne i Hercegovine i inozemstva koji će izlagati na više od 9.000 kvadratnih metara prostora. Izlagači će se predstaviti sa širokim asortimanom namještaja te svih programa za uređenje enterijera i eksterijera.

Na 3. Međunarodnom Sajmu Sarajevo4walls će izlagati Standard Furniture Factory, Natuzzi, Bellona, Inside, Wood Team, Domavija, Drvni klaster Hercegovine i mnogi drugi.

Ovogodišnji fokus sajma je privredna saradnja tako da će od ove godine sajam postati i platforma za ostvarivanje internacionalne poslovne saradnje privrednika što dovoljno govori o značaju i veličini sajma Sarajevo4Walls te njegovog utjecaja na bosanskohercegovačku privredu.

Simbolične ulaznice

„Izuzetno nam je zadovoljstvo objaviti da će i ovogodišnji SARAJEVO4WALLS imati humanitarni karakter kroz koji će podržati projekte koji se realiziraju putem TV emisija “Roditeljska kuća” i “Ispuni mi želju”. Model prikupljanja sredstava će biti kroz naplatu simbolične ulaznice od 2 KM. Također, tokom sajma će biti organizirana i nagradna igra za posjetioce, razne pogodnosti i sniženja te mnogi drugi sadržaji“, izjavio je ispred organizacionog tima PR sajma Edin Muftić.

Svi zainteresirani mogu da se prijave putem email adrese: sarajevo4walls@gmail.com.

 

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here