Metaloprerađivačke firme iz BiH i Srbije pozvane na studijsko putovanje u Bavarsku

Cilj ovog putovanja je uspostavljanje poslovnih kontakata, razmjena znanja i iskustava privrednih subjekata, edukacija učesnika, kao i produbljivanje poslovne saradnje između bavarskih i firmi iz BiH i Srbije, javila je agencija REDAH

60
Bayern - Fit for Partnership

Bavarsko ministarstvo za privredu, razvoj i energiju poziva na učešće u programu Bayern – Fit for Partnership na temu Mašine i tehnička oprema u metaloprerađivačkoj industriji za kompanije iz Bosne i Hercegovine i Srbije u trajanju od pet dana.

Edukacija učesnika

Cilj ovog putovanja je uspostavljanje poslovnih kontakata, razmjena znanja i iskustava privrednih subjekata, edukacija učesnika, kao i produbljivanje poslovne saradnje između bavarskih i firmi iz BiH i Srbije, javila je agencija REDAH.
Тоkom boravka predviđene su posjete bavarskim firmama i relevantnim institucijama, kao i učešća na kućnim sajmovima i kooperacijskim berzama.

Donosioci odluka

Krajnji rok za prijavu je 15. februar, a više informacija možete naći na linku.

Ciljna grupa ovog putovanja su rukovodioci, tj. donosioci odluka i eksperti bh. i srbijanskih kompanija i institucija u ovoj oblasti. Broj subvencioniranih učesnika iz BiH i Srbije je ograničen, a finalni izbor učesnika i realizacija putovanja su pod ingerencijom i pokroviteljstvom Bavarskog ministarstva za privredu, razvoj i energiju, a koje zastupa servisno društvo Bayern International GmbH.

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here