Da li ste ispisali prve stranice vaše zimske priče?

I ove zime sjajna vijest za sve ljubitelje pravog planinskog odmora – ako ste jedan od njih, onda je Zlatibor pravo mjesto za vas

177

Kao najposećenija planina u Srbiji Zlatibor nudi bezbroj zanimljivih sadržaja za svoje posjetioce, od zimskih aktivnosti poput klizanja, sankanja i skijanja pa sve do zabave u bogatom kulturnom i muzičkom programu koji se organizuje ove sezone.

Kada je reč o zimskim sportovima, izdvajamo Ski- centar Tornik na nadmorskoj visini od 1.500 metara sa plavom, crvenom i crnom stazom. Ski -centar je opremljen šestosjednom žičarom, dva ski- lifta, dok su četiri staze pokrivene sistemom za vještačko osnježavanje pa vaša zimska avantura neće zavisiti od vremenskih prilika.

Po vrlo pristupačnim cijenama možete sebi i svojoj porodici obezbijediti ski- školu i svoje prve korake na skijama doživjeti baš na ovoj planini.

Za odmor nakon intenzivnog zimskog dana, postoji obilje kafića, poslastičarnica i restorana gdje se možete okrijepiti uz toplu čokoladu, kuhano vino ili čaj. U samom centru Zlatibora, u neposrednoj blizini svih turističkih atrakcija nalazi se hotel Zlatibor Mona, koji svojim sadržajem upotpunjuje vaš boravak na planini. Opuštanje u bazenima, toplim hidromosažnim kadama i saunama u okviru wellness centra Inspirium pravi je način da se osvježite i napunite svoje baterije.

Za najmlađe je obezbijeđen besplatni animacijski program i kreativne radionice sa profesionalnim animatorima u modernizovanoj i renoviranoj igraonici Monici.

Ako put do srca vodi preko stomaka, onda će vas restoran Perun u potpunosti osvojiti. Ušuškan u najmirnijem dijelu hotela, nacionalni restoran i vinski bar Perun predstavljaju idealno mjesto za prave hedoniste.

Uz promo paket Zimska priča, ostvarujete popust od 10 posto koji možete iskoristiti u periodu od 02. januara do 14. februara. Za mališane uzrasta do sedam godina obezbijeđen je gratis boravak.

Iskoristite akciju i uvjerite se zašto je Zlatibor jedna od najljepših planina za uživanje u zimskim čarolijama.

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here