Deloitte Technology Fast 50 program je već treći put zaredom rangirao NSoft kao jednu od najbrže rastućih tehnoloških kompanija u srednjoj Europi.

NSoft je zabilježio četverogodišnju stopu rasta od 562 posto i zadržao vodeću poziciju u BiH za pružanje softverskih rješenja. NSoftova platforma Seven te vodeći proizvodi Sportsbook i virtualne igre su dosegli tržišni standard te predstavljaju sigurnu poslovnu investiciju i jednostavno rješenje za rast.

“Jako smo ponosni na ovo priznanje i vjerujemo da je za njega zaslužan naš izvrsni tim koji razumije globalno tržište. Ključ našeg uspjeha je uska suradnja s klijentima i razvijanje strategije koja se temelji na razumijevanju tržišnih zahtjeva”, rekao je direktor NSofta Tomislav Jerkić.

NSoft ima klijente u više od 30 zemalja. Više od 80 posto poslovanja dolazi od međunarodnih tržišta.

“Izuzetna nam je čast što se NSoft po treći put uzastopnonalazi na ovoj prestižnoj listi 50 najbrže rastućih kompanija u Centralnoj Europi. NSoft-u želimo puno uspjeha u daljem radu te se nadamo da ćemo ih inarednih godina vidjeti na ovoj listi. Imajući u vidu da posljednjih godina ICT sektor u našoj zemlji bilježi značajan rast vjerujemo da će BiH naredne godine imati više predstavnika. Deloitte je već od ranije među kompanijama iz ICT sektora prepoznat kao pouzdan partner, što dokazuje i naša posvećenost ovoj regionalnoj inicijativi i iz istog razloga nam je vrlo drago da smo danas imali priliku biti u Mostaru uručiti ovu nagradu”, glavni menadžer Deloittea BiH Muhamed Sefić naglasio je za vrijeme uručenja nagrade NSoftu.

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here