Jana vitamin s proljećem predstavlja novog člana porodice – Jana vitamin happy, finog okusa naranče koji sadrži vitamin C, B6 i biotin.

Upravo kombinacija vitamina C, biotina i B6 doprinosi normalnom metabolizmu stvaranja energije te radu nervnog sistema. Ova kombinacija vitamina nužna je i za stvaranje životno važnih molekula, poput serotonina koji daje osjećaj zadovoljstva, poznatog i po nazivu „hormon sreće“, za čiju sintezu je neophodan vitamin B6. Pa iako postoje jednostavne stvari kojima možemo u trenu popraviti svoje raspoloženje, poput slušanja muzike, čitanja knjige, igre s kućnim ljubimcem, plesa, šetnje, druženja s prijateljima i smijeha, ne treba zaboraviti na važnost unosa hranjivih tvari koje će osigurati preduslove za normalno psihološko funkcionisanje, a time i donijeti osjećaj sreće. Jana vitamin happy donosi upravo njih.

I nakon što su u 2016. Jana vitamin proizvodi predstavljeni i bili dostupni u prodavnicama ove godine dolaze i u HoReCa izdanju. Stoga Janu vitamin happy od sada možete naručiti i u kafiću. Pa sljedeći put kad se nađete u baru ili kafiću i u nedoumici se pitate „Šta naručiti?“ probajte Janu vitamin happy.

IZVORBusiness Magazin
PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here