Garden City Hotel & Resort Konjic je za predstojeće zimske dane pripremio iznenađenje za sve svoje goste i posjetioce. Projekat “Zimska idila u Gardenu” jedna je od aktivnosti kojima nastoje ostvariti njihov cilj, a to je poboljšati i unaprijediti turističku ponudu samog grada i njegove regije.

U periodu od 25. decembra 2017. do 25. januara 2018. Garden City Hotel & Resort Konjic po prvi put na području Hercegovine priprema čarobnu zimsku bajku, jer sezona klizanja na otvorenom počinje.

Čarobna bajka posjetiteljima nudi na raspolaganje klizalište, druženje sa Djeda Mrazom u čarobnoj kolibi, podjelu paketića, raznovrsni zabavni progam i ambijent koji priliči prazničnoj atmosferi, te niz drugih aktivnosti koje očekuje upravo posjetioce Garden City Hotela & Resorta svaki dan u periodu od 12:00h do 20:00h.

“Sigurni smo da će svoje mjesto u Gardenu ove zime pronaći posjetioci svih generacija jer ćemo kao i uvijek pripremiti ponešto za svakoga pored standardne ponude naših usluga”, saopšteno je iz ovog hotela.

Simbolična cijena klizanja na otvorenom će biti 2,00 KM uz omogućeni najam klizaljki po cijeni od 3,00 KM. Za više informacija kontaktirajte Garden City Hotel & Resortwww.gardencity.ba.

Zimska idila je podržana od strane partnera projekta koji zajedno sa Garden City Hotel & Resortom obećavaju jedinstvenu zimsku idilu na otvorenom. Partneri projekta su Turistička zajednica HNK-Ž; Ministarstvo trgovine, turizma i okoliša HNK-Ž; Ministarstvo finansija HNK-Ž; Opština Konjic; Coca-Cola; Igman d.d.; Oil AC; Addiko Banka; Central osiguranje; Rose Wood; Intersport; Zagrebinspekt.

IZVORBusiness Magazine/PROMO
PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here