visa infinite

Banca Intesa će u saradnji sa kompanijom Visa postati prva banka u Srbiji koja će u svoju ponudu uvrstiti Visa Infinite debitnu karticu čije dodatne funkcionalnosti je čine najprestižnijom platnom karticom na srbijanskom tržištu i jednom od najekskluzivnijih na svijetu.

Visa Infinite pripada grupi premium debitnih kartica i dizajnirana je na način da svojom ekskluzivnošću i ličnim privilegijama koje pruža, zadovolji zahtijeve klijenata čiji životni stil ili poslovne potrebe traže nešto više.

Pored standardnih funkcionalnosti, ova kartica korisnicima daje pristup jedinstvenim pogodnostima i servisima od kojih su jedan od najvažnijih usluge konsijerža, čiji je cilj da klijentima omogući personalizovani doživljaj ili servis koji ponekad izgleda nedostupan.

Između ostalog, ovi servisi uključuju asistenciju pri kupovini i organizaciji putovanja, osiguranje prisustva na najprestižnijim svjetskim kulturnim, medijskim i sportskim događajima, kompletnu podršku u organizaciji upisivanja studija u inostranstvu, kao i posredovanje u obezbjeđivanju prioriteta za obavljanje medicinskih usluga izvan zemlje.

Pored toga, korisnicima Visa Infinite kartice dostupan je i neograničen pristup lounge salonima na aerodromima širom svijeta, globalno putno osiguranje, produžena garancija proizvođača ili trgovca na proizvode kupljene ovom karticom, kao i garancija za zaštitu od kratkoročnih oštećenja i krađe za kupljene proizvode.

Uvođenje Visa Infinite platne kartice je još jedna u nizu novina koje je Banca Intesa donijela na tržište Srbije u saradnji sa kompanijom Visa, od kojih je posljednja usluga beskontaktnog plaćanja mobilnim telefonom.

„Sa posebno kreiranim setom pogodnosti, Visa Infinite kartica, ne samo da je bolji izbor od novca koji garantuje sigurno plaćanje, već pruža jedinstvene privilegije u zemlji i inostranstvu. Dizajnirana tako da odgovori potrebama i najzahtjevnijih klijenata, Visa Infinite kartica donosi novo, sofisticirano iskustvo plaćanja, koje pruža slobodu i lagodnost svakodnevnog, bezgotovinskog načina života“, rekao je Vladimir Đorđević, generalni direktor kompanije Visa za jugoistočnu Evropu.

IZVORSEEbiz
PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here