Nostalgičnog imena Vučko, simbola Olimpijade i lijepog življenja, a modernog uređenja koje je savršeno uklopljeno u planinski ambijent, Apart hotel Vučko nudi potpuni komfor i ugođaj boravka na planini.

Vučko apartmani uređeni su po najvišim standardima, većina ih gleda na ski-staze, a njihova veličina kreće se od 30 kvadratnih metara pa sve do 70 kvadratnih metara.

Za naše poslovne klijente na raspolaganju je nekoliko konferencijskih sala za grupe od 30 do 100 ljudi, a postoji mogućnost i preuređenja hotelskog restorana u konferencijski prostor za 300 osoba. Apart hotel Vučko nudi organizaciju svih vrsta seminara, konferencija, prezentacija, mini sajmova, poslovnih sastanakai team buildinga.

Također, u restoranu Apart hotela Vučko možete organizirati razne proslave (svadbe, svečane večere itd.) te doživjeti spoj opuštajuće planinske atmosfere, divnog ugostiteljskog ambijenta i izvrsnih specijaliteta. Za prave hedoniste i ljubitelje vrhunskog vina nema boljeg mjesta na Jahorini od vinoteke ovog hotela. Uz pucketave zvuke vatrice iz kamina, dodatno se ugrijte nekim od vina iz široke ponude koju nudi ovaj hotel.

Svi ljubitelji craft piva dobrodošli su na prvi Vučko Craft Beer Fest 2017.,koji će biti održan u hotelu 22.12.2017. sa početkom u 18:00h!

Tea room, tj. slastičarna je prostor koji krasi hotel na jedan poseban način i nudi sinergiju otmjenosti, glamura i prirode koja se nalazi oko vas, a na samom ulazu u Apart hotel Vučko nalazi se Paradiso bar, mjesto za opuštanje uz omiljeno piće i pokoji zalogaj. Za lijepog vremena, uživanje sa predivnim pogledom na šumu možete preseliti na sunčanu terasu ovgog hotela.

Vučko se posebno ponosi svojom Wellness&Spa Oazom koja se prostire na 700 kvadratnih metara, sa fantastičnim pogledom na borovu i jelovu šumu. Uživajte u hidromasaži velikog whirlpool-a, isprobajte neku od brojnih vrsta masaže: švedska-terapeutska masaža, relax masaže, čokoladna, aromatherapy, magic touch, orient relax, summer time, hot stone i anticelulit masaža. Prošetajte se saunama Starog Rima i Finske, svratite do parnog (Turskog) kupatila, pokrenite cirkulaciju cijelog organizma koristeći ledene, toplo-hladne i aroma tuševe, prošetajte oblutcima kao da ste na obali mora.

Provedite najluđu noć u Apart hotelu Vučko sa Amelom Ćurićem! Ugodni ambijent našeg restorana, raskošna gastro ponuda te muzika koja poziva na ples učinit će doček Nove 2018. godine nezaboravnim!

Osim opuštanja, Vučko svim posjetiteljima nudi i malo akcije u vlastitom fitness studiju. Uz to, Ski -škola Vučko ima dugu tradiciju i već niz godina važi za najbolju školu skijanja na prostorima BiH, a i šire. Svi ski –učitelji su licencirani od strane Asocijacije učitelja i trenera BiH sa licencama svih nivoa, kao i sa ISIA međunarodnim licencama.

Uz sve ovo, hotel nudi sportske terene kada vrijeme to dozvoljava, otvoreno igralište za djecu, te brigu o djeci i usluge čuvanja djece unutar hotela, podzemnu hotelsku garažu te ski- rental. I još nešto: vaši ljubimci su dobrodošli!

IZVORBusiness Magazine/PROMO
PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here