Porodični dan u Bosnalijeku: Zlatnici za uposlenike koji su napunili 25 godina radnog staža

Zdrava porodica je ključ razvoja zdravog društva, pa tako i radnog kolektiva.

728

U krugu najveće bh. farmaceutske kompanije Bosnalijek svake godine tradicionalno se održava Porodični dan za zaposlenike i njihove porodice.

Zdrava porodica je ključ razvoja zdravog društva, pa tako i radnog kolektiva. Stoga Bosnalijek njeguje tradiciju porodičnog okupljanja kao manifestacije posvećene njegovanju zdravih kolektivnih vrijednosti. Ovom prigodom kompanije dodjeljuje zlatnike i zahvalnice zaposlenicima koji su napunili 25 godina radnog staža u Bosnalijeku. Zlatnike i zahvalnice ove godine direktor Bosnalijeka Nedim Uzunović uručio je Amiru Njuhoviću, Berini Pilipović i Muradiji Zulić.

Kao i prethodnih godina i ovaj Porodični dan ispunjen je brojnim zabavnim radionicama, predstavama i takmičenjem kako za djecu tako i za odrasle.

Direktor Uzunović pozdravio je sve prisutne te kazao kako je Porodični dan tradicija, a tradiciju treba njegovati.

“Nadam se da ćemo se i ubuduće ovako okupljati. Bosnalijek je velika porodica na koju morate biti ponosni”, kazao je Uzunović.

Sve troje dobitnika zlatnika istakli su da nakon 25 godina rada se vežete i za kompaniju i za ljude s kojima radite. Još kad se to i nagradi onda je to prava čast, poručili su Berina, Muradija i Amir.

Dobitnici zlatnika za 25 godina rada u Bosnalijeku nisu krili sreću. Amir Njuhović kazao je da mu je Bosnalijek drugi dom te je sretan što ima gdje zaraditi plaću i izdržavati porodicu.

IZVORPatria
PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here