U samom centru Zlatibora u neposrednoj blizini svih turističkih sadržaja nalazi se hotel Zlatibor Mona.

Hotel raspolaže sa dva restorana nacionalne i internacionalne kuhinje, dva bara sa poslastičarnicom u kojim možete uživati u ukusnim desertima, dječijom igraonicom Monicom, kao i potpuno renoviranim wellness centrom Inspirium. Gosti mogu koristiti besplatan internet u okviru cijelog hotela. Također, mogu računati na obezbijeđen parking i garažu.

Zlatibor kao jedna od najposjećenijih planina u Srbiji nudi bezbroj interesantnih izleta i aktivnosti. Za vas izdvajamo Ski centar Tornik na nadmorskoj visini od 1500 metara sa plavom, crvenom i crnom stazom u zavisnosti od vaše spremnosti i hrabrosti.

Kako bi vaša sniježna avantura bila potpuna na raspolaganju su uzbudljivi “tubing”, žičara i bob na šinama koje pružaju neizmjeran osjećaj radosti i adrenalina svima koji se odluče da je isprobaju.

Nakon uzbudljivog dana možete se opustiti u toplotnoj oazi wellness centra Inspirium. Vašoj koži možete priuštiti masaže i tretmane cvijetom žalfije, livadskim medom, mliječnim proteinima, ili zlatiborskim biljem u uljima.

Svima koji su zainteresovani za novo iskustvo u turističkom centru Zlatibor i hotelu Mona, na raspolaganju je specijalni popust od 20 posto za rane rezervacije do 17. novembra.

Aranžman 5 dana/4 noći dostupan je po cijeni već od 147 EUR po osobi. Za najmlađe uzrasta do 7 godina obezbijeđen je gratis boravak uz cjelodnevne animacijske programe sa profesionalnim animatorima.

IZVORBusiness Magazine/PROMO
PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here