Magazin InStore proslavio 10 godina postojanja ali i izlazak 100. izdanja

Pored sarajevske ekipe koja uređuje InStore magazin, na sceni su im se pridružile i kolege iz regionalnih centara - Ljubljane, Zagreba, Beograda i Skoplja

3210

Protekle noći je u sarajevskom hotelu Holiday upriličena velika zabava povodom obilježavanja 100. broja magazina InStore.

Crvenim tepihom ispred hotela prošetale su brojne zvanice, kolege, partneri i prijatelji agencije Altermedia i InStore magazina. Svi su željeli „upisati“ svoje prisustvo na ovom značajnom događaju.

“Najuspješniji regionalni FMCG magazin zaslužio je obilježavanje ovakvog jubileja velikom zabavom, o kojoj će se, vjerujemo, pričati i narednih mjeseci”, saopštili su iz agencije Altermedia.

Svečano uređena sala hotela Holiday bila je ispunjena do posljednjeg mjesta. Zvanični dio programa vodila je Maja Miralem, a nakon što je svima poželjela toplu dobrodošlicu, goste je pozdravila i Samira Muratović, vlasnica i direktorica agencije Altermedia.

“Ponosna sam i sretna što smo doživjeli ovakav jubilej. Naša želja bila je da trajemo dugo, ali kad se vratim 10 godina unazad i pogledam šta se sve desilo u industriji u proteklom periodu, pored želje bilo je potrebno i puno rada”, kazala je, između ostalog, Muratović.

Predvođeni svojim sarajevskim kolegama, na scenu su potom izašli članovi redakcija InStorea iz Ljubljane, Zagreba, Beograda i Skoplja, te su nagrađeni velikim aplauzom.

Nezvanični dio zabave, koja je trajala do kasno u noć, nastavljen je uz vojvođanski bend The Frajle, a odličnoj atmosferi doprinijela je i svirka bh. benda Epic.

IZVORBusiness Magazine
PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here