Ladies in u Tuzli: Mjesto gdje je druženje dobilo novi smisao

Nakon Tuzle, ljetno Ladies In druženje nastavlja se večeras u Sarajevu

3382

U tuzlanskom Bingo City Centru sinoć je održano ljetno izdanje Ladies In by Sensation eventa. Za događaj je vladalo veliko interesiranje, te mu je prisustvovalo više od 270 dama iz svijeta poduzetništva, kulture i medija.

Odlično raspoložene Tuzlanke uživale su u nešto drugačijem Ladies In-u, te su umjesto uobičajene predstave, ovog puta imale više vremena za druženje i ostvarivanje novih poznanstva. Organizatori Altermedia d.o.o. pobrinuli su se za odličnu atmosferu, te su onim najodvažnijim damama omogućili da se okušaju i u kuglanju. Najspretnije kuglašice nagrađene su vrijednim poklonima prijatelja projekta koje im je uručio šarmatni glumac i animator večeri Elvis Jahić.

Pokloni, uobičajeno, nisu izostali ni za ostale gošće, koje su ove večeri darovali prijatelji “Ladies In” projekta: Sensation, Sarajevski kiseljak, Jana, BH Telecom, For The Hunters, Mliječna industrija 99 Gradačac, Junuzović kopex, Menprom, Le Petit Marseillais, Urban Home, Cataring Restoran Royal, Vinogradi Nuić, Ledo, Red Bull, Luk i Nelt.

Iznenađenje večeri bio je dolazak Selvedine Babić Junuzović, uspješne Tuzlanke koja krasi naslovnicu aktuelnog broja “Ladies In” magazina. Očekivano, sve gošće željele su se upoznati i fotografirati s njom.

Nakon Tuzle, ljetno Ladies In druženje nastavlja se večeras u Sarajevu. U ugodonom ambijentu caffe bara Boulevard u Uniticu, dame će imati priliku pogledati kabare predstavu “Prekvalifikovana”, koju tumači sjajna Sanela Krsmanović.

IZVORBusiness Magazine
PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here