Ljeto u Termama Tuhelj

Splash ljeto u Termama Tuhelj bogatije je za novi vodenu atrakciju koja će razveseliti sve uzraste.

630

Ljeto je period kada najviše razmišljamo o odmoru s porodicom i prijateljima. Terme Tuhelj upravo zbog toga svake godine pripremaju brojne novitete kako bi ljetni odmor bio što atraktivniji i pun doživljaja.

Ove godine pripremili su Splash ljeto koje osim brojnih animacijskih aktivnosti sadrži i posebnu večernju animaciju u SpaAreni pod nazivom Art&Wine fest. Najzanimljiviji su naravno i ljetni paketi gdje su pored popularnog All inclusive light paket uz gratis boravak za dvoje djece, pripremili i odlična paket Ljetni odmor u dvije države gdje možete upoznati i sadržaj Terma Olimia i Terma Tuhelj s time da su vam dvije noći u Termama Tuhelj gratis.

Nikako ne smijemo zaboraviti na najveći ljetni novitet, a to je novi tobogan. Vodeni planet otvoren je 2005. godine kada je svojim atrakcijama oduševio sve. Vodeni planet…tik do Zemlje kako se kupalište zove punim nazivom prepuno je brojnih vodenih atrakcija, vodenih masaža, gejzira i slapova, a tu je i vodena rijeka, bazen s valovima, koktel bar u vodi kao i malo vodeno carstvo za najmlađe goste.

Posebnost kupališta je svakako i animacijska pozornica koja je pravi ljetni doživljaj. Posebna pažnja posvećuje se događanjima na kupalištu kako bi posjetitelji, osim vodenih atrakcija i bogate ugostiteljske ponude, pronašli dodatak više za zabavu.

Od ovog ljeta, Vodeni planet bogatiji je za jednu vodenu atrakciju i to ne bilo kakvu atrakciju nego adrenalinsku atrakciju. U funkciju je pušten novi tobogan, koji će biti prava poslastica za sve ljubitelje adrenalina. Vanjski adrenalinski tobogan dug je 120 metara i visok 12,5 metara u kojem ćete moći uživati u adrenalinskom spustu u kombinaciji prolaska kroz tubu, otvoreni tobogan te uživati u završnom kamikaza spustu. Ovo je svakako atrakcija koju morate isprobati ovoga ljeta.

Vrhunac ljeta je i Tuheljska noć 29.7. gdje ćete moći uživati u bepslatnom koncertu popularnog Joleta.

IZVORBusiness Magazine
PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here