Panoramska vožnja šestosjedom na Jahorini počinje 24. juna

I ovog ljeta svi posjetioci mogu uživati na olimpijskoj planini Jahorini i iskoristiti priliku da se upoznaju sa ljetnim sadržajima planine

703
Izvor: Olimpijski centar Jahorina

U susret ljetu, OC Jahorina najavljuje da će vožnja šestosjedom za ljubitelje panoramskog razgledanja početi 24.06.2017 godine na Jahorini. U dane vikenda (subotom i nedeljom) od 10:00 do 16:00 sati, završno sa datumom 17.09.2017. godine, šestosjed Poljice ili Ogorjelica će biti dostupan za sve posjetioce.

Cijena korištenja žičare za jednu vožnju je 7.00 KM po osobi, dok je cijena korištenja žičare za dnevni bike pass je 15.00 KM (5 vožnji samo za korisnike brdskog biciklizma).

Cijena za organizovane grupe (minimum 20 osoba) je 6.00 KM po osobi. Cijena od 6.00 KM za organizovane grupe biće odobrena uz ovjeren spisak gostiju od strane hotela, udruženja, sportskog kluba i sl.

Plaćanje je moguće u gotovini na ski kasi ili vaučerom izdatim od strane hotela uz raniji dogovor sa OC Jahorina.

U slučaju potrebe za korištenjem žičare ostalim danima (ponedeljak – petak) potrebno je pismeno najaviti grupu 7 dana prije dana korištenja.

I ovog ljeta svi posjetioci mogu uživati na olimpijskoj planini Jahorini i iskoristiti priliku da se upoznaju sa ljetnim sadržajima planine od kojih izdvajamo šetnje stazama za pješačenje, brdski biciklizam, paragliding, vožnju kvadovima, a nezaobilazne su svakako kako gastro ponude tako i wellness programi jahorinskih hotela.

Od manifestacija tokom ovog ljeta bit će održani tradicionalni sportski kampovi fudbala i košarke koji se održavaju na terenima ispred hotela Bistrica. IX međunarodni fudbalski kamp Crvene zvezde će biti organizovan od 15.-22. jula 2017. godine, dok će XVI međunarodni košarkaški kamp “Grawe Three Points” na Jahorini početi 02.07.2017. godine i trajat će do 09.07.2017.

Za ljubitelje trail trčanja, koje iz godine u godinu postaje trend u svijetu, trka Jahorina Ultra Trail će biti organizovana 29. i 30.07.2017 godine.

Pored povoljnih cijena usluga boravka u  hotelu Bistrica iz OC Jahorina vam predlažu i da uz panoramsku vožnju šestosjedom ili cjelodnevno korištenje bazena osjetite i ukuse Hotelske kuhinje i sve to po cijeni od 17 KM odnosno 15 KM.

IZVORBusiness Magazine
PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here