Savršen ured za bolji poslovni učinak

Kompanija D&M Creativa može se pohvaliti i sa širokim asortimanom podnih obloga američke kompanije Interface.

856

Dokazano je da dobro opremljen radni prostor povećava produktivnost radnika, što se direktno odražava na poslovni učinak kompanije. Stoga napravite pravu odluku prilikom opremanja vašeg ureda. Kompanija D&M Creativa nudi usluge savjetovanja prilikom uređenja vašeg poslovnog prostora, izrade tlocrtnog i 3D rješenja te mogućnost posudbe kancelarijskih stolica na testiranje. Ovlašteni je zastupnik kancelarijskog namještaja Steelcase te podnih obloga Interface, Radici, kao i sistema prirodnog osvjetljenja Solatube.

Steelcase je američka kompanija sa više od 100 godina tradicije te je kompanija broj jedan u svijetu kancelarijskog namještaja. Steelcaseovi proizvodi globalno su prisutni i veliki broj svjetskih kompanija odlučilo se za Steelcase brend. Kao dokaz koliko kompanija vjeruje u svoje proizvode govori činjenica da iza kancelarijskih stolica stoji 12 godina garancije, osam godina iza samog namještaja te pet godina iza tkanina. Osobe koje se odluče za kupovinu Steelcase stolica prave dugogodišnju investiciju, a sve vrijeme će sjediti u ergonomskoj stolici koja podržava zdrav način sjedenja.

Kompanija D&M Creativa može se pohvaliti i sa širokim asortimanom podnih obloga američke kompanije Interface. Riječ je o tepih pločama promjera 50x50cm, te 25x100cm. Mnoge od kolekcije podnih obloga inspirirane su motivima prirode što direktno utiče na povećavanje zadovoljstva i produktivnosti zaposlenika u prostorijama koje imaju Interface podne obloge. Tepih ploče posjeduju certifikate za protupožarnost, otpornost na točkiće, visoku frekventnost ljudi, podno grijanje, akustičnost, luksuznost te mnoge druge. Garancija koja stoji iza Interface tepih ploča je 15 godina.

Osim Interface podnih obloga, D&M Creativa zastupa i Radici, italijanski tepih koji je idealan za sve hotele i restorane, na kojem je moguće dodavanje posebnih motiva po želji naručioca.

Proizvodi koje zastupa D&M Creativa izrazito su visoke kvalitete, a uz to se mogu pohvaliti unikatnim dizajnom, uz koji se postižu potpuno drugačija idejna rješenja prostora. Kompanija D&M Creativa nalazi se u Poslovnom centru Šentada (I sprat), na adresi Kolodvorska 11a, Sarajevo. Posjetite ih i uvjerite se u kvalitet proizvoda i usluga iza kojih stoji D&M Creativa.

Za više informacije posjetite: www.dmcreativa.ba

IZVORBusiness Magazine
PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here