Ponesite omiljenu muziku gdje god da idete

Bliži se vrijeme ljetnih godišnjih odmora. Ako ne znate šta bi sa sobom dok se svi izležavaju na suncu, snimite na svoj smartphone listu omiljenih pjesama, i uživajte u dobroj muzici. A da bi u muzici uživala vaša cijela porodica ili društvo ponesite kvalitetan zvuk gdje god da idete.

405

Do novog prenosivog zvučnika možete doći veoma lako. Kupovinom bilo kojeg iPhone-a, iPad-a ili Mac-a u Mekline poslovnici Sarajevo dobivate JBL zvučnike na poklon. Pravo na poklon ostvarujete kupovinom navedenih Apple proizvoda uz plaćanje bilo kojom Sberbank BH karticom.

Pored gratis zvučnika Mekline i Sberbank BH su pripremili i jedinstven popust na našem tržištu od 7% za kupovinu iPhone 7 Red Limited Edition.

„Riječ je o posebnom, limitiranom izdanju iPhonea 7 u crvenoj boji koji predstavlja saradnju Applea i udruženja (RED) koje se bori protiv AIDS-a, tuberkuloze i malarije, te će postotak od prodaje odlaziti upravo njima“, kazao je Maglen Stipčević, direktor Mekline-a.

Promotivni štandovi sa Apple uređajima i JBL zvučnicima su izloženi u regionalnim centrima Banke u Zenici, Mostaru, Tuzli, i Sarajevu na dvije lokacije: poslovnice Stari Grad i Marijin Dvor.

„Poklon koji dobro zvuči i vrijedan popust su samo dio onog što ovu ponudu čini jedinstvenom. Mogućnost kupovine Apple uređaja u našim poslovnicama je dodatna pogodnost koju nudimo našim klijentima koji prilikom obavljanja transakcija ili koristeći neki drugi proizvod ili uslugu mogu testirati uređaje, te na licu mjesta izvršiti narudžbu. A naš partner Mekline će izvršiti besplatnu dostavu naručenog uređaja u roku od 24 sata“, izjavio je Vedran Peršić, direktor za marketing i komunikacije Sberbank BH.

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here