Hifa Group biznis godine: Nagradu primio Izudin Ahmetlić

Nagrada za biznis godine dodijeljena je kompaniji HIFA Group, a nagradu je primio Izudin Ahmetlić vlasnik i direktor HIFA OIL Grupacije.

5201

Danas je na Sarajevo Business Forumu 2017, održana ceremonija dodjele nagrada “SBF Bridge”. Nagrada za biznis godine dodijeljena je kompaniji HIFA Group, a nagradu je primio Izudin Ahmetlić vlasnik i direktor HIFA OIL Grupacije.

“Drago nam je da smo od strane ovako značajnog žirija prepoznati kao biznis godine. Veliko je to priznanje dugogodišnjem radu svih naših uposlenika i menadžmenta. Naš brand postao je sinonim za uspjeh i kvalitet, ne samo na domaćem već i na regionalnim i tržištima EU, od Austrije do Bugarske, preko Albanije, pa opet do Slovenije. Našim novim domaćim i inozemnim akvizicijama, zatim daljim jačanjem u segmentima distribucije i malopordaje, najavili smo dalji rast i razvoj, sa ciljem izgradnje još boljih tržišnih pozicija”, kazao je tim povodom Izudin Amhetlić vlasnik i direktor HIFA OIL Grupacije.

Sarajevo Business Forum je  ove godine okupio vodeće investitore i poslovne ljude iz cijeloga svijeta, pružajući im priliku da se upoznaju o mogućnostima ulaganja u Bosnu i Hercegovinu, ali i zemlje regiona.

Tradicionalno, već osmu godinu Sarajevo Business Forum organizuje BBI banka u saradnji sa Islamic Development Bank Group (IDB). Pokrovitelj 8. SBF-a je Predsjedništvo BiH uz podršku Ministarstva vanjskih poslova Bosne i Hercegovine, Vijeća ministara, entitetskih i kantonalnih vlada, Vanjskotrgovinske komore BiH i privrednih komora Federacije BiH i Republike Srpske, te mnogih kompanija u BiH.

IZVORBusiness Magazine
PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here