Stambeni krediti sa hipotekom uz kamatnu stopu već od 3,39%

Akcijska ponuda kredita Sparkasse Bank.

1099

U novoj akcijskoj ponudi do 31.05.2017. Sparkasse Bank nudi stambeni kredit sa izuzetno povoljnom kamatnom stopom već od 3,39 posto za sve klijente koji ovog proljeća planiraju investiciju u nekretninu. Stambeni kredit nema ograničenja u iznosu, rok otplate je do 30 godina, a za rokove otplate do 10 godina klijentima se nudi i mogućnost fiksiranja kamatne stope.

U okviru promotivne akcije na raspolaganju su i brzi nenamjenski krediti u iznosu do 60.000 KM, sa fiksnom kamatnom stopom uz rok otplate do10 godina.

Ahmed Karić, Direktor Sektora za poslovanje sa stanovništvom Sparkasse Bank izjavio je: „Sa našom novom promotivnom kampanjom simboličnog naziva „Skući se“ nastavljamo sa ponudom povoljnih kreditnih proizvoda za sve one koji u narednom periodu imaju u planu kupovinu ili opremanje svoga doma. Izrazito atraktivna kamatna stopa na stambeni kredit uz povoljnu kombinaciju ostalih uslova zasigurno će olakšati korisnicima proces realizacije ove zaista važne životne odluke“.

Stambeni krediti sa hipotekom klijentima stoje na raspolaganju u neograničenom iznosu i uz najpovoljniju kamatnu stopu do sada, efektivna kamatna stopa u Federaciji BiH iznosi već od 4,35 posto, u Republici Srpskoj 4,85 posto. Rok otplate je do 30 godina, a u slučajevima kredita do 10 godina otplate klijenti mogu ugovoriti fiksnu kamatnu stopu.

Akcijska ponuda kredita uključuje i kredite za nenamjensko trošenje u iznosu do 60.000 KM i rokom otplate do 10 godina.

Dodatna pogodnost u akciji je poklon bon u iznosu od 100 KM za prvih 50 klijenata, uz prijenos ličnih primanja na račun otvoren u Banci.

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here