Prvi regionalni sajam namještaja, uređenja enterijera i eksterijera, tehnike i prateće industrije “Sarajevo4Walls”, okupio je 37 kompanija iz Bosne i Hercegovine i regije, koje će predstaviti svoje proizvode na 6000 m2 u Olimpijskoj dvorani Zetra od 14. do 16. aprila.
Ukupan izvoz drvne industrije BiH u 2016. godini iznosio je jednu milijardu i i 188 miliona KM, a od tog iznosa na namještaj se odnosilo 448 milona KM, što čini Bosnu i Hercegovinu regionalnim liderom u proizvodnji namještaja.
Zbog toga želja organizatora je predstaviti najbolje iz drvne industrije i drugih grana uređenja doma, što Bosna i Hercegovina može ponuditi.

Sajam "Sarajevo 4 Walls"

#Sarajevo4Walls

Posted by Sajam Sarajevo 4 Walls on Montag, 3. April 2017

“Cilj sajma je biti posrednik između proizvođača i kupaca, ponude i potražnje, i na taj način, s jedne strane omogućiti posjetiteljima uvid u najnovije trendove u opremanju doma i cijene i pristupačnost proizvoda, a s druge strane proizvođačima omogućiti prostor za reklamiranje i promociju sopstvenih proizvoda, priliku za ostvarivanje potencijalne saradnje, te potaknuti pozitivnu konkurenciju”, izjavio je Marko Matović, PR menadžer sajma.

Iz organizacije još najavljuju da će se na Sajmu, koji se održava po prvi put, predstaviti i nekoliko kompanija koje do sada nisu učestvovale na događajima ovakvog tipa, tako da će građani imati priliku pogledati njihovu ponudu u ovakvom okruženju.

Svi proizvodi, planirani za izlaganje su posebno kreirani u tu svrhu, tako da će se posjetitelji moći upoznati sa najnovijim trendovima u proizvodnji namještaja, podova, PVC stolarije, grijanja, uređenja enterijera (zavjese, madraci, stolarija, rasvjeta) i eksterijera, kao i trendove u oblasti gradnje doma. Pored toga nekoliko kompanija će predstaviti inovacije i trendove u proizvodnji blindiranih vrata.

Zetra bi u periodu od 14. do 16. aprila trebala da bude adresa svih mladih bračnih parova, ugostiteljskih objekata, kompanija i svih onih koji žele da unesu novitete u svoj dom ili poslovni prostor poručili su orgnizatori.

Za sve posjetitelje, kreirani su posebni popusti i nagradne igre, a ulaz na Sajam je besplatan.

Izvor:klix.ba

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here