Prilikom plaćanja VISA karticom kod trgovca se odobrava popust od 5%, a Banka dodatno vrši povrat na račun od 5% na kraju mjeseca, čime klijent ostvaruje uštedu od ukupno 10% od iznosa kupovine. Ovu pogodnost, koja traje do 31.05.2017. godine, klijenti mogu ostvariti kod više od 20 trgovaca u preko 100 prodajnih objekata širom BiH. Spisak trgovina dostupan je na www.raiffeisenbank.ba.

„Jedan od naših ciljeva je osnaživanje odnosa s klijentima uz fer i partnerski odnos. Isporučujući visokokvalitetne i prilagođene usluge, našim klijentima uvijek nastojimo ponuditi i dodatnu vrijednost. Tako smo za sve korisnike VISA kartica u izdanju Raiffeisen banke pripremili dodatni benefit – popust od 10% od iznosa kupovine, kod određenih trgovaca, ukoliko plaćanje izvrše VISA karticom na Raiffeisen uređajima za prihvat kartica“, izjavio je Karlheinz Dobnigg, predsjednik Uprave Raiffeisen banke.

Klijenti koji ne posjeduju Raiffeisen VISA karticu do iste mogu doći na brz i jednostavan način, tako što će podnijeti svoj zahtjev online putem web stranice Banke, uz samo jednu posjetu poslovnici Banke i to prilikom preuzimanja kartice. Također, više informacija o online apliciranju za debitnu karticu moguće je dobiti i putem usluge Raiffeisen Viber Chat na sljedećem linku: http://chats.viber.com/raiffeisenbankddbosnaiherceg

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here