Zbog niskih temperatura većinu dana provodimo u zatvorenim prostorima. Zima je vrijeme kada posebno trebamo paziti na imunitet i osiguravati tijelu vitamine. No, usprkos zimi i dalje je jedini način da sve stignemo – raditi nekoliko stvari odjednom. Našim izborom ili ne, multitasking je postao način života. Srećom i zimi, kada najčešće imunitet slabi, u svakodnevnoj želji da budemo brži i učinkovitiji imamo i svoje pomagače – proizvode Jana Vitamin koji prate naš ritam i poput nas rješavaju nekoliko stvari odjednom. Bogatstvom vitamina i minerala Jana Vitamin svakoj će osobi dati dovoljno energije da lakše prebrodi stresno razdoblje, ali i pozitivan naboj da sve životne obveze obavlja s puno više optimizma.

Jana Vitamin proizvodi sa svojim benefitima energiziraju ljudski organizam i čuvaju imunološki sustav. Ako želimo biti aktivniji i poletniji najbolji je izbor Jana vitamin activity okusa jabuka malina, koja sadrži vitamine B3, B5 i B6 te magnezij. Oni utječu na funkciju mišića, živčanog sustava te proizvodnju energije. Zajedno smanjuju osjećaj umora i iscrpljenosti.

Ako s druge strane želimo ojačati svoj imunološki sustav uz optimalnu hidrataciju treba konzumirati Jana vitamin imunno te unositi vitamin C, B6 i B12 te cink. Između ostalog vitamin C pospješuje i apsorpciju željeza, a cink  održava našu kožu lijepom.

I ne samo to, svojom prirodnom voćnom aromom Jana Vitamin će razbuditi i naša osjetila. Jana Vitamin je osmišljena da nas podigne i oraspoloži na prirodan način baš poput okrepljujuće šetnje po prirodi. Dubinska hidratacija uz vitamine i minerale djeluje obnavljajuće čineći nas spremnima za sve dnevne izazove. Za stvarni život trebaju nam stvarne prednosti koje nam daje Jana Vitamin.

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here