Kraj godine je i novi početak za Ladies In koncept evenata, koji će se od ovog mjeseca održavati i u Banja Luci. Prvi event održat će se 21. decembra 2016. godine, u Narodnom Pozorištu Republike Srpske, sa početkom u 19:00 sati.

Decembar je vrijeme darivanja, druženja sa dragim osobama, ali i sklapanja novih poznanstava, te širenja mreže kako privatnih, tako i poslovnih kontakata.

Sve to, uz mnoštvo iznenađenja organizatora i prijatelja projekta, očekuje i poslovne dame grada Banja Luka, koje će zasigurno ovaj događaj uvrstiti u svoj mjesečni planer i koji će postati omiljeno mjesto za izlazak s povodom.

Od januara tekuće godine, održano je deset evenata u Sarajevu i šest u Tuzli, što je najbolji pokazatelj da pozitivna i jedinstvena priča, kakva je Ladies In, bilježi samo uspjehe i da je cilj ostvaren. Cilj je jedan, promocija kulture, ženskog poduzetništva, kulture dijaloga i širenje pozitivnih priča koje stvaraju uspješne bh. dame.

Gošće u Banja Luci, pored dobrog druženja i odlične zabave, očekuje i sjajna predstava “Otac i sin”, koja će zasigurno obilježiti početak nove Ladies In sezone.

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here