UniCredit Bank otvorila novu poslovnicu u Zenici

U ugodnom ambijentu nove poslovnice, građanima i poslovnim subjektima bit će dostupne sve usluge UniCredit Bank, uz savjetodavnu podršku ljubaznog i stručnog osoblja.

25

U prisustvu građana i poslovnih partnera, UniCredit Bank svečano je otvorila novu poslovnicu u Zenici, izrađenu po najvišim standardima energetske efikasnosti.

Prilikom otvorenja, predsjednica Uprave UniCredit Bank, Amina Mahmutović, istakla je: ‘’Zenica je uvijek posebna i izuzetno nam je drago što otvaramo novu poslovnicu u sredini i regiji koja je poznata po vrijednim ljudima koji, unatoč različitim poteškoćama, uspijevaju izgraditi fantastične priče koje doprinose stalnom razvoju ovog kraja, ali i cijele Bosne i Hercegovine. Osnaživanje razvoja zajednice naše je opredjeljenje, pružajući podršku privredi, ali i pojedincima i udruženjima koja tu djeluju. Upravo takvu podršku sa zadovoljstvom pružamo danas, najmlađim Zeničanima, darujući uređenje igrališta koja se nalaze u dvorištima vrtića Javne ustanove Predškolski odgoj i obrazovanje Zenica.”

UniCredit Bank kroz donaciju igrališta zeničkim vrtićima ostaje posvećena održivosti i mladima, kao stubovima budućnosti, te tako nastavlja doprinositi lokalnoj zajednici, ali i stvarati cjelokupan pozitivan utjecaj na društvo.

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here