Vrijednost koju stvaramo zajedno: BBI ponuda stambenih i hipotekarnih finansiranja  

“Vrijednost koju stvaramo zajedno” naziv je nove kampanje BBI banke za ponudu stambenih i hipotekarnih finansiranja. Bilo da se radi o finansiranju kupovine, izgradnje ili adaptacije kuće ili stana, ili pak, kupovini automobila, bijele tehnike, te finansiranja obrazovanja, turističkih putovanja, medicinskih i drugih vrsta usluga, BBI banka kreirala je novu, jedinstvenu, ponudu za realizaciju porodičnih vrijednosti.

81

“Kao banka koja raspolaže vrijednostima i kojima se rukovodimo u svakodnevnom poslovanju, bilo da se radi o principima islamskog bankarstva, odnosu prema klijentu ili odnosu prema državi, BBI vrijednosti pratimo temeljno, iskreno i dosljedno. Čuvamo tradicionalne, ali i stvaramo nove vrijednosti zajedno sa našim klijentima. Stoga smo otvoreni da pomognemo i onima koji su već sve probali i nisu uspjeli pronaći odgovarajuće finansijsko rješenje. Jer, pažljivo slušamo potrebe i želje – velike i male, tradicionalne i moderne… i odgovaramo nizom usluga i proizvoda, prateći poseban pristup, drugačiji od drugih”, kažu u BBI banci.

Stambena finansiranja – uz povoljne stope i rok otplate do 20 godina

Za sve građane BiH koji su se odlučili za kupovinu kuće ili stana BBI banka je pripremila posebnu ponudu stambenih finansiranja, sa veoma povoljnim stopama i sa rokom otplate do 20 godina. U okviru ove ponude, svi postojeći ali i novi klijenti BBI banke su u mogućnosti da sami biraju fiksnu ili promjenjivu profitnu maržu, a dodatna pogodnost je da prilikom procjene vrijednosti nekretnine omjer hipoteke iznosi već od jedan naprema jedan. Uz ovu jedinstvenu ponudu građani mogu dodatno uštedjeti na troškovima obrade zahtjeva ukoliko za stambeno finansiranja apliciraju online putem web stranice bbi.ba.

 

Hipotekarno finansiranje uz ugovaranje fiksne profitne marže

Bh. građanima su na dohvat ruke i hipotekarna finansiranja, sa omjerom hipoteke već od jedan naprema jedan i rokom otplate do 20 godina. A sve to uz mogućnost ugovaranja fiksne profitne marže. Postojeći i novi klijenti BBI banke, koji podnesu zahtjev za finansiranje online,  nemaju naknadu za obradu zahtjeva.

Klijenti koji ugovore BBI Platinum paket uz stambeno ili hipotekarno finansiranje, ostvaruju prekoračenje po tekućem računu zauvijek.

Dodatne informacije dostupne su u svim poslovnicima BBI banke ili putem besplatnog info-broja 080 020 020.

Bosna Bank International – Vrijednost koju stvaramo zajedno.

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here